Γέμισε ανεμόπτερα ο ουρανός της Λάρισας Reviewed by Momizat on . Δεκάδες αερομοντελιστές από όλο τον κόσμο βρέθηκαν στη Λάρισα και στο Πεδίο της Τερψιθέας στο πλαίσιο των αγώνων αερομοντέλων f5J σε μια παγκόσμια συνάντηση αερ Δεκάδες αερομοντελιστές από όλο τον κόσμο βρέθηκαν στη Λάρισα και στο Πεδίο της Τερψιθέας στο πλαίσιο των αγώνων αερομοντέλων f5J σε μια παγκόσμια συνάντηση αερ Rating: 0

Γέμισε ανεμόπτερα ο ουρανός της Λάρισας

Γέμισε ανεμόπτερα ο ουρανός της Λάρισας

Δεκάδες αερομοντελιστές από όλο τον κόσμο βρέθηκαν στη Λάρισα και στο Πεδίο της Τερψιθέας στο πλαίσιο των αγώνων αερομοντέλων f5J σε μια παγκόσμια συνάντηση αεραθλητικού τουρισμού που διοργάνωσαν η Αερολέσχη Λάρισας και η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Συνολικά 80 αθλητές από όλο τον κόσμο με συμμετοχές από Αργεντινή, Τσεχία, Ουκρανία, Νέα Ζηλανδία, Βουλγαρία, Σλοβενία, Γερμανία βρεθήκαν στη Λάρισα. Κορυφαίο γεγονός αποτέλεσε η συμμετοχή στην διήμερη συνάντηση, του παγκοσμίου θρύλου του αθλήματος Joe Wurts, ο οποίος ήρθε στη Ελλάδα από την Νέα Ζηλανδία για αυτή τη συνάντηση. H εκδήλωση χαρακτηρίστηκε ως παγκόσμια συνάντηση αεραθλητών και είναι η πρώτη φορά που έγινε στην χωρά μας.

Η εκδήλωση έγινε με στοχευμένες ενέργειες από την Περιφέρεια Θεσσαλίας στα πλαίσια κυρίως της τουριστικής προβολής της ευρύτερης περιοχής Θεσσαλίας και με σκοπό την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των Ελλήνων και ξένων αεραθλητών που έχουν έως ενασχόληση τα αγωνιστικά ανεμόπτερα και την αγάπη για την χώρας μας . Τα αγωνιστικά ανεμόπτερα F5J είναι ένα θαύμα της αεροναυπηγικής, με υλικά κατασκευής τελευταίας τεχνολογίας και εξελιγμένα ηλεκτρονικά συστήματα που όμως απαιτούν χειριστές που διαθέτουν ιδιαίτερη επιδεξιότητα στον χειρισμό τους και πολυετή εκμάθηση.

aero_lasrisa
aero_lasrisa1
aero_lasrisa3

protothema

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή