Γέμισε χαρούμενες νότες και ηχοχρώματα ο Ληθαίος Reviewed by Momizat on . Γέμισε χαρούμενες νότες και ηχοχρώματα ο Ληθαίος σήμερα το απόγευμα, ήταν μία μουσική παράσταση δουλεμένη, με κέφι και αγαπημένα μουσικά ακούσματα . Η μουσική π Γέμισε χαρούμενες νότες και ηχοχρώματα ο Ληθαίος σήμερα το απόγευμα, ήταν μία μουσική παράσταση δουλεμένη, με κέφι και αγαπημένα μουσικά ακούσματα . Η μουσική π Rating: 0

Γέμισε χαρούμενες νότες και ηχοχρώματα ο Ληθαίος

tzaz 1
Γέμισε χαρούμενες νότες και ηχοχρώματα ο Ληθαίος σήμερα το απόγευμα, ήταν μία μουσική παράσταση δουλεμένη, με κέφι και αγαπημένα μουσικά ακούσματα . Η μουσική πανδαισία πλημμυρίσε την ατμόσφαιρα με μελωδίες και τραγούδια της τζαζ . Το πρόγραμμα των μουσικών σχημάτων ξεκίνησε με τους Nocte Arctus, και ακολούθησαν, η Δημοτική Φιλαρμονική Τρικάλων, το Μουσικό Σχολείο Τρικάλων, και το Δημοτικό Ωδείο Τρικάλων .
tzaz 7
Την μουσική εκδήλωση στον Ληθαίο ποταμό, κάτω από την κεντρική γέφυρα των Τρικάλων, οργάνωσαν η Διεύθυνση Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων και το ΝΠΙΔ Σχολική Επιτροπή της Β/θμιας Εκπαίδευσης συμμετέχοντας στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Τζάζ.
tzaz 2

tzaz 3

tzaz 4

tzaz 5

tzaz 6

Αφήστε το σχόλιο σας