Γέφυρα Αλεξίου – Αρματωλικό vs Ρακοπόταμος – Κεραμίδι = 0 – 1 Reviewed by Momizat on . Στην υλοποίηση του έργου διάνοιξης της παραλιακής σύνδεσης στα όρια του νομού Μαγνησίας και Λάρισας από το Ρακοπόταμο μέχρι το Κεραμίδι, προχωρά η Περιφέρεια Θε Στην υλοποίηση του έργου διάνοιξης της παραλιακής σύνδεσης στα όρια του νομού Μαγνησίας και Λάρισας από το Ρακοπόταμο μέχρι το Κεραμίδι, προχωρά η Περιφέρεια Θε Rating: 0

Γέφυρα Αλεξίου – Αρματωλικό vs Ρακοπόταμος – Κεραμίδι = 0 – 1

Γέφυρα Αλεξίου – Αρματωλικό vs Ρακοπόταμος – Κεραμίδι = 0 – 1

Στην υλοποίηση του έργου διάνοιξης της παραλιακής σύνδεσης στα όρια του νομού Μαγνησίας και Λάρισας από το Ρακοπόταμο μέχρι το Κεραμίδι, προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας(12 km) με προυπολογισμό 15 εκατομ. ευρώ.

Την ίδια στιγμή το τμήμα της Εθνικής οδού Τρικάλων – Άρτας από τη γέφυρα Αλεξίου εώς το Αρματωλικό(Μπούκουρι) με προβλεπόμενο κόστος κατασκευής μικρότερο από 10 εκατομ. ευρώ, που θα ενώσει με ασφάλεια τη Θεσσαλία με την Ήπειρο, παραμένει χωρίς μελέτες και χρηματοδότηση.

Κάποτε σε τούτο το τόπο η πολιτεία και οι θεσμοί της αυτοδιοίκησης οφείλουν να ιεραρχήσουν τις αναπτυξιακές προτεραιότητες και οι πολίτες να μην πιστεύουν ακόμη μύθους ότι το δρόμο Τρίκαλα – Άρτα το σαμποτάρει ο Ευάγγελος Αβέρωφ, αφού ο Μετσοβίτης πολιτικός απεβίωσε το 1990.

Κων. Κουτσονάσιος.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή