Γαλάζιος “εμφύλιος” στη Λάρισα, με προεκτάσεις στην Περιφέρεια Reviewed by Momizat on . Στο νέο "γαλάζιο" εμφύλιο στις αυτοδιοικητικές εκλογές, αυτόν που εκτυλίσσεται στη Λάρισα μεταξύ των Καραλαριώτου - Τζανακούλη, στέκεται και η εξειδικευμένη σε Στο νέο "γαλάζιο" εμφύλιο στις αυτοδιοικητικές εκλογές, αυτόν που εκτυλίσσεται στη Λάρισα μεταξύ των Καραλαριώτου - Τζανακούλη, στέκεται και η εξειδικευμένη σε Rating: 0

Γαλάζιος “εμφύλιος” στη Λάρισα, με προεκτάσεις στην Περιφέρεια

Γαλάζιος “εμφύλιος” στη Λάρισα, με προεκτάσεις στην Περιφέρεια

Στο νέο “γαλάζιο” εμφύλιο στις αυτοδιοικητικές εκλογές, αυτόν που εκτυλίσσεται στη Λάρισα μεταξύ των Καραλαριώτου – Τζανακούλη, στέκεται και η εξειδικευμένη σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης ηλεκτρονική εφημερίδα epoli.gr. Κάνει λόγο μάλιστα για πιθανές επιπτώσεις που μπορεί να έχει αυτός ο “πόλεμος” όχι μόνο στο δήμο Λάρισας αλλά και στην Περιφέρεια Θεσσαλίας! Και η αλήθεια είναι πως, από όποια πλευρά και να το δει κανείς, φαντάζει πολύ δύσκολο να αποφύγει τα “σκάγια” ο Κώστας Αγοραστός…

Δείτε τι γράφει το epoli.gr για την περίπτωση της Λάρισας:

«Το γάντι έριξε» η “γαλάζια” Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας, Ρένα Καραλαριώτου, στον επί τέσσερις τετραετίες Δήμαρχο Λαρισαίων, Κωνσταντίνο Τζανακούλη, όχι τόσο με την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της για την διεκδίκηση του Δημαρχιακού “θώκου”, όσο με την αναφορά της στη σημερινή «εικόνα» του Δήμου, κατά την παρουσίαση του ονόματος και του συμβόλου της Παράταξής της.
«Μέχρι ακόμη και σήμερα παίρνω – κάθε μέρα και περισσότερα – θετικά μηνύματα από παντού.
Πάνω από όλα όμως, η συγκέντρωση έστειλε το μήνυμα ότι η Λάρισα έχει ανάγκη από αλλαγή… Αλλαγή στις νοοτροπίες, αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας του Δήμου, αλλαγή στον τρόπο που βλέπουμε και σχεδιάζουμε το μέλλον της πόλης μας.
Όλοι το νιώθουν, όλοι το νιώθουμε ότι μια περίοδος κλείνει και μια καινούργια ανοίγει» τόνισε χαρακτηριστικά, η σε λίγο καιρό τ. Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λάρισας του “γαλάζιου” Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγορατού και υποψήφια Δήμαρχος Λαρισαίων, πια.
Ο νυν Δήμαρχος της πόλης, Κωνσταντίνος Τζανακούλης, με τη σειρά του, όπως πληροφορούμαστε, εδώ και αρκετό καιρό «βγάζει καπνούς» κατά της Αντιπεριφερειάρχου και αναμένεται σύντομα «να σηκώσει το γάντι», ανταπαντώντας με την ανακοίνωση της δικής του υποψηφιότητας.
Μία ανακοίνωση, που θα επισπευσθεί, μετά και την ανακοίνωση της κας Καραλαριώτου, αφού ο Δήμαρχος δεν θα την αφήσει τόσο εύκολα να αμφισβητήσει τα επί… 16 έτη “ηνία” του.
Όλοι κάνουν λόγο για έναν “γαλάζιο εμφύλιο” στον Θεσσαλικό κάμπο, που πιθανά να έχει επιπτώσεις, τόσο στη διεκδίκηση της Περιφέρειας Θεσσαλίας – η Παράταξη του νυν Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστού, είχε επικρατήσει στον β’ γύρο, με ούτε 4.000 ψήφους διαφορά του “πράσινου” υποψηφίου, Απόστολου Παπατόλιου – όσο και στον Δήμο, όπου επίσης ο νυν Δήμαρχος της πόλης, Κώστας Τζανακούλης, είχε επικρατήσει πολύ δύσκολα – μόλις 217 ψήφους διαφορά – του επίσης “πράσινου” υποψηφίου, Ιωάννη Σάπκα.

Αφήστε το σχόλιο σας