Γαλάζιο άρωμα γυναίκας από την Κατερίνα Παπακώστα Reviewed by Momizat on . Μήνυμα συμμετοχής και ενεργούς παρουσίας των γυναικών στις εκλογές, στον πολιτικό, επαγγελματικό και κοινωνικό στίβο έστειλε από τα Τρίκαλα η υποψήφια βουλευτής Μήνυμα συμμετοχής και ενεργούς παρουσίας των γυναικών στις εκλογές, στον πολιτικό, επαγγελματικό και κοινωνικό στίβο έστειλε από τα Τρίκαλα η υποψήφια βουλευτής Rating: 0

Γαλάζιο άρωμα γυναίκας από την Κατερίνα Παπακώστα

Γαλάζιο άρωμα γυναίκας από την Κατερίνα Παπακώστα

Μήνυμα συμμετοχής και ενεργούς παρουσίας των γυναικών στις εκλογές, στον πολιτικό, επαγγελματικό και κοινωνικό στίβο έστειλε από τα Τρίκαλα η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Παπακώστα.

Πλήθος γυναικών έσπευσε να ευχηθεί «καλή επιτυχία» στην υποψήφια Βουλευτή στην εκδήλωση-ομιλία που διοργάνωσε για τις γυναίκες.

Η κ. Παπακώστα διατράνωσε την πίστη της στις δυνατότητες του κάποτε «ασθενούς φύλου», ανέδειξε τις προκαταλήψεις και τις δυσκολίες που, ακόμη και σήμερα, καλείται να αντιμετωπίσει μία γυναίκα που επιθυμεί να σταδιοδρομήσει στον κλάδο της ενώ απηύθυνε πρόσκληση στις γυναίκες να στηρίξουν ενεργά γυναίκες, αρχής γενομένης από την κάλπη της 7ης Ιουλίου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή