Γαμπρός και νύφη στο Γριζάνο Τρικάλων πήγαν με τρακτέρ στην εκκλησία να παντρευτούν Reviewed by Momizat on .   Ο αγρότης γαμπρός και η εκλεκτή της καρδιάς του κέντρισαν τις εντυπώσεις, επιλέγοντας ένα διαφορετικό τρόπο να οδηγηθούν στην εκκλησία, που συμβάδιζε με   Ο αγρότης γαμπρός και η εκλεκτή της καρδιάς του κέντρισαν τις εντυπώσεις, επιλέγοντας ένα διαφορετικό τρόπο να οδηγηθούν στην εκκλησία, που συμβάδιζε με Rating: 0

Γαμπρός και νύφη στο Γριζάνο Τρικάλων πήγαν με τρακτέρ στην εκκλησία να παντρευτούν

Γαμπρός και νύφη στο Γριζάνο Τρικάλων πήγαν με τρακτέρ στην εκκλησία να παντρευτούν

 

Ο αγρότης γαμπρός και η εκλεκτή της καρδιάς του κέντρισαν τις εντυπώσεις, επιλέγοντας ένα διαφορετικό τρόπο να οδηγηθούν στην εκκλησία, που συμβάδιζε με το επάγγελμα τους

Λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας για να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου δυο νέα παιδιά από το Γριζάνο Τρικάλων ανέβηκαν στο τρακτέρ. Φυσικά όχι για να πάνε στο χωράφι, μιας και ο γαμπρός είναι αγρότης στο επάγγελμα αλλά για να παντρευτούν.

Γαμπρός και νύφη από το Γριζάνο πήγαν στην εκκλησία με …τρακτέρ

Ο Τίμος Ευθυμίου και η Ιωάννα Διλγεράκη, όπως κατέγραψε το «ΚΡΗΝΗ LIVE» ανέβηκαν στο τρακτέρ, επιλέγοντας ένα ιδιαίτερο τρόπο για να πάνε στο γάμο, κεντρίζοντας την προσοχή των κατοίκων του χωριού.

Η εντυπωσιακή άφιξη του γαμπρού στην εκκλησία, όχι βέβαια με ρούχα εργασίας, αλλά με κουστούμι, έγινε πάνω στο τρακτέρ, το οποίο είχε στολιστεί αναλόγως με λουλούδια και τούλια. Ο νεαρός αγρότης δεν αφίχθη μόνος στην εκκλησία, ακολουθούσαν και οι φίλοι του, πάντα με τρακτέρ.

Λίγο αργότερα τα μπρατίμια του γαμπρού (φίλοι) επισκεπτόταν την οικία της νύφης, η οποία δεν δίστασε να ανέβει και η ίδια στο αγροτικό μηχάνημα για να οδηγηθεί στην εκκλησία.

Κατά την άφιξη της νύφης σείστηκε το χωριό από τις κόρνες των τρακτέρ που ακούστηκαν σε όλη την περιοχή του Δήμου Φαρκαδόνας και του Θεσσαλικού κάμπου.

Το τρακτέρ πάντως αποδείχτηκε πως ήταν μεταφορικό μέσο για όλη τη διάρκεια του γάμου καθώς το νέο ζευγάρι μετά την τελετή αναχώρησαν με το αγροτικό μηχάνημα πραγματοποιώντας βόλτα στο χωριό μαζί με τους κουμπάρους τους, Δημήτρη Γιώτα και Έλενα Καλαμπούκα, λίγο πριν οδηγηθούν στην οικία του γαμπρού που πραγματοποιούνταν παραδοσιακό γλέντι.

Την επιμέλεια του  στολισμού είχε το κατάστημα «ΚΑΤΕΡΙΝΑ» στο Γριζάνο Τρικάλων. 

Ευχές για μια ευτυχισμένη, χαρούμενη ζωή γεμάτη υγεία και τύχη!

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή