Γαρδικιώτικο Αντάμωμα Reviewed by Momizat on . Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νεολαίας Γαρδικίου σας προσκαλεί στο 5ο Αντάμωμα Γαρδικιωτών που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στο Memories Hall στις 9:0 Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νεολαίας Γαρδικίου σας προσκαλεί στο 5ο Αντάμωμα Γαρδικιωτών που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στο Memories Hall στις 9:0 Rating: 0

Γαρδικιώτικο Αντάμωμα

Γαρδικιώτικο Αντάμωμα

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νεολαίας Γαρδικίου σας προσκαλεί στο 5ο Αντάμωμα Γαρδικιωτών που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στο Memories Hall στις 9:00 μ.μ.
Λίγα λόγια για το αντάμωμα:
Οι νέοι του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεολαίας Γαρδικίου, στηριζόμενοι στην αγάπη και τη συμμετοχή του κόσμου στο Αντάμωμα Γαρδικιωτών εδώ και τέσσερα συνεχή έτη αλλά και στις καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Συλλόγου στο Γαρδίκι, αποφασίσαμε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας διοργανώνοντας το 5ο Αντάμωμα στις 27 Φεβρουαρίου 2016.
Διοργανώνουμε μια βραδιά γεμάτη παραδοσιακή μουσική και χορό υπό τους παραδοσιακούς ήχους της ορχήστρας με τους Ξενοφών Τσιούνη και Κώστα Μπατατόλη στο τραγούδι και τον Ηλία Τζερεμέ στο κλαρίνο.
Θα εμφανιστούν όλα τα τμήματα του Χορευτικού Ομίλου του Συλλόγου παρουσιάζοντας τις νέες μας παραδοσιακές φορεσιές και θα υπάρξει λαχειοφόρος με πολλά και πλούσια δώρα.
Γενική είσοδος 15 ευρώ (ατομικό μενού 4 πιάτων με άφθονο κρασί ή μπύρα)

6

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή