Γελάνε και τα τσιμέντα του νεοφιλελευθερισμού: Ο Πορτοσάλτε λέει ότι έχουμε «απόλυτο κομμουνισμό» στην Ελλάδα! Reviewed by Momizat on . Πριν διαβάσετε τη συνέχεια απαντήστε σε μια ερώτηση:Πιστεύετε ότι υπάρχει κάποιος ο οποίος υποστηρίζει ότι στην Ελλάδα έχουμε «βαρύ κομμουνισμό»; Βρήκατε κάποιο Πριν διαβάσετε τη συνέχεια απαντήστε σε μια ερώτηση:Πιστεύετε ότι υπάρχει κάποιος ο οποίος υποστηρίζει ότι στην Ελλάδα έχουμε «βαρύ κομμουνισμό»; Βρήκατε κάποιο Rating: 0

Γελάνε και τα τσιμέντα του νεοφιλελευθερισμού: Ο Πορτοσάλτε λέει ότι έχουμε «απόλυτο κομμουνισμό» στην Ελλάδα!

Γελάνε και τα τσιμέντα του νεοφιλελευθερισμού: Ο Πορτοσάλτε λέει ότι έχουμε «απόλυτο κομμουνισμό» στην Ελλάδα!

Πριν διαβάσετε τη συνέχεια απαντήστε σε μια ερώτηση:Πιστεύετε ότι υπάρχει κάποιος ο οποίος υποστηρίζει ότι στην Ελλάδα έχουμε «βαρύ κομμουνισμό»;

Βρήκατε κάποιον; Να σας πληφορήσουμε ότι υπάρχει ένας που δημόσια ισχυρίζεται ότι στη χώρα έχουμε «απόλυτο κομμουνισμό».  Μάλιστα, εκτιμά ότι ««νομίζουμε ότι έχουμε ανοιχτή οικονομία, έχουμε έναν πολύ βαρύ κομμουνισμό».

Πώς λέγεται; Πορτοσάλτε. Ναι, είναι υπαρκτό πρόσωπο. Ενημερώνει (;) καθημερινά από την τηλεόραση και το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Γελάνε και τα τσιμέντα του νεοφιλελευθερισμού με τις αστειότητες του Πορτοσάλτε.

Τι άλλο είπε; Να μπούνε ιδιώτες στο δημόσιο σύστημα Υγείας. Διότι ακόμα και τώρα με την πανδημία κάποιοι επιμένουν στο ξεπούλημα της δημόσιας Υγειας.

Σχόλια (4)

 • POLITIS

  Η Ελλάδα είναι ανάμεσα στις 15 χώρες με το μεγαλύτερο μέγεθος του κράτους παγκοσμίως. Η συνολική επίδοση της Ελλάδας στον Δείκτη Οικονομικής Ελευθερίας την τοποθετεί ανάμεσα στην Κολομβία και το Μαρόκο (92 μεταξύ 162 χωρών). Ο Δείκτης Οικονομικής Ελευθερίας μετρά τον τρόπο με τον οποίο οι πολιτικές και οι θεσμοί των 162 χωρών του Δείκτη υποστηρίζουν την οικονομική ελευθερία και η ετήσια, διεθνής μελέτη υλοποιείται από το Ινστιτούτο Fraser, στο Καναδά σε συνεργασία με άλλους φορείς χωρών.

  Απάντηση
 • Jim

  Προτοσαλτε πήγαινε να σε κοιτάξει κανένας γιατρος Ψ Γιατί δεν την παλεύεις!

  Απάντηση
 • Λελος Μπιστερλής

  Και τι σχέση έχει το μεγάλο μέγεθος Κράτους;. Σε λίγο θα μας πεις ότι και ο Καραμανλής που κρατικοποίησε την Εμπορική ήταν κομουνιστής.
  Όσο για τον δείκτη οικονομικής ελευθερίας αυτός από μόνος του δε λέει τίποτα αν δεν ληφθούν υπόψη και οι πολιτικές ελευθερίες, βλπ. ελευθερία του τύπου. Και ειδικά στην ελευθερία του τύπου είμαστε πίσω και από τη Μπουρκίνα Φάσο και τη Ναμίμπια επισήμως πλέον.

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή