Γεμίσαμε αδέσποτα από αδιάφορους “δεσπότες” Reviewed by Momizat on . Σαν να μη μας έφταναν τόσα άλλα προβλήματα έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τις ορδές των σκύλων στο κέντρο της πόλης που, ως αγέλες, απειλούν, και μόνο με την παρ Σαν να μη μας έφταναν τόσα άλλα προβλήματα έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τις ορδές των σκύλων στο κέντρο της πόλης που, ως αγέλες, απειλούν, και μόνο με την παρ Rating: 0

Γεμίσαμε αδέσποτα από αδιάφορους “δεσπότες”

Γεμίσαμε αδέσποτα από αδιάφορους “δεσπότες”

Σαν να μη μας έφταναν τόσα άλλα προβλήματα έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τις ορδές των σκύλων στο κέντρο της πόλης που, ως αγέλες, απειλούν, και μόνο με την παρουσία τους, τους διαβάτες, τους ποδηλάτες και τους δικυκλιστές.

Αδέσποτα σκυλιά, που αφήνονται από ασυνείδητους πολίτες στο έλεος του Θεού όταν διαπιστώνουν πως το χαριτωμένο κουταβάκι έγινε σκύλος με απαιτήσεις και φωνή δυνατή, περιδιαβαίνουν ελεύθερα στην πόλη, ενώ ο φόβος και μόνο των ανυποψίαστων πολιτών αρκεί για να τα στρέψει εναντίον τους.

Τα πρώτα “θύματα” μικρά παιδιά, που δείχνουν την τρομάρα τους και “προκαλούν” τα ζωώδη ένστικτα. Αλλά κρούσματα επιθέσεων έχουν σημειωθεί και προς ηλικιωμένους και ανυποψίαστους διαβάτες.

Το πρόβλημα έχει οξυνθεί σε σημείο που να φοβούνται οι πολίτες να περπατήσουν στην πόλη. Και ενώ ο Δήμος διαθέτει κυνοκομείο αδρανεί για την περισυλλογή των αδέσποτων! Κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς δεν είναι ευκαταφρόνητο το πρόβλημα, αλλά χρήζει άμεσης αντιμετώπισης!

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή