Γενική συνέλευση δασκάλων – νηπιαγωγών Reviewed by Momizat on . Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Τρικάλων σας καλεί την Τρίτη 3 Ιουνίου 2014, στις 19.00, στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων στην Τα Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Τρικάλων σας καλεί την Τρίτη 3 Ιουνίου 2014, στις 19.00, στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων στην Τα Rating: 0

Γενική συνέλευση δασκάλων – νηπιαγωγών

Γενική συνέλευση δασκάλων – νηπιαγωγών

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Τρικάλων σας καλεί την Τρίτη 3 Ιουνίου 2014, στις 19.00, στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων στην Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας.

Θα συζητηθούν θέματα σχετικά με την αυτοαξιολόγηση, την αξιολόγηση και το πρόγραμμα δράσης για το συνδικαλιστικό έτος 2014-2015, το νέο Πειθαρχικό, τις εργασιακές σχέσεις (μεταθέσεις, αποσπάσεις, οργανικές θέσεις, μετατάξεις, αναπληρωτές, συνταξιοδοτικά),  τις συγχωνεύσεις σχολικών μονάδων και την ειδική αγωγή.

Η παρουσία όλων μας κρίνεται απαραίτητη καθώς οι θέσεις και οι απόψεις που θα ακουστούν θα μεταφερθούν στην 83η Τακτική Γενική Συνέλευση του Κλάδου που θα πραγματοποιηθεί από 22 ως 24 Ιουνίου 2014 στην Αθήνα.

Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί για να ακουστεί η φωνή μας!

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                             Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γκαμπράνας Αθανάσιος                                                Καργιώτη Χαρίκλεια

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή