Γενική Συνέλευση και εκλογές στην ΕΠΣΤ την Πέμπτη 3 Ιουλίου Reviewed by Momizat on . Την Πέμπτη 3 Ιουλίου και ώρα 19.00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Τρικάλων (οδός Ελευθερίου Βενιζέλου 1) στα Τρίκαλα θα πραγματοποιηθεί η τακτική Γενική Συνέλευ Την Πέμπτη 3 Ιουλίου και ώρα 19.00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Τρικάλων (οδός Ελευθερίου Βενιζέλου 1) στα Τρίκαλα θα πραγματοποιηθεί η τακτική Γενική Συνέλευ Rating: 0

Γενική Συνέλευση και εκλογές στην ΕΠΣΤ την Πέμπτη 3 Ιουλίου

Γενική Συνέλευση και εκλογές στην ΕΠΣΤ την Πέμπτη 3 Ιουλίου

Την Πέμπτη 3 Ιουλίου και ώρα 19.00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Τρικάλων (οδός Ελευθερίου Βενιζέλου 1) στα Τρίκαλα θα πραγματοποιηθεί η τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Τρικάλων, καθώς και εκλογές για την ανάδειξη δεκατριών (13) μελών του Δ.Σ. και τριών (3) αναπληρωματικών μελών, όπως επίσης και τριών (3) μελών της εξελεγκτικής επιτροπής και δύο (2) αναπληρωματικών.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η όλη διαδικασία θα επαναληφθεί την επόμενη ημέρα και την ίδια ώρα, χωρίς άλλη πρόσκληση προς τα σωματεία-μέλη της ΕΠΣ Τρικάλων.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι 11 και περιλαμβάνουν τον διοικητικό απολογισμό, τον οικονομικό, καθώς επίσης κι άλλα ενδιαφέρονται θέματα.

Οι υποψηφιότητες για τα όργανα της ΕΠΣ Τρικάλων πρέπει να κατατεθούν στην Γραμματεία της Ένωσης μέχρι την Παρασκευή 27.06.2014 και ώρα 12.00 μεσημβρινή.

Επίσης, κάθε σωματείο πρέπει να προσκομίσει στη γραμματεία της Ένωσης το πληρεξούσιο έγγραφο του αντιπροσώπου μέχρι την Δευτέρα 30/6/2014 και ώρα 12.00 μεσημβρινή.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή