Γενική Συνέλευση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας. Reviewed by Momizat on . Στις 14 Ιουλίου (7.30 μ.μ. στο Επιμελητήριο) και με υπηρεσιακή διοίκηση που ορίστηκε από το Πρωτοδικείο, συγκαλείται η Γενική Συνέλευση της Συνεταιριστικής Τράπ Στις 14 Ιουλίου (7.30 μ.μ. στο Επιμελητήριο) και με υπηρεσιακή διοίκηση που ορίστηκε από το Πρωτοδικείο, συγκαλείται η Γενική Συνέλευση της Συνεταιριστικής Τράπ Rating: 0

Γενική Συνέλευση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας.

Γενική Συνέλευση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας.

Στις 14 Ιουλίου (7.30 μ.μ. στο Επιμελητήριο) και με υπηρεσιακή διοίκηση που ορίστηκε από το Πρωτοδικείο, συγκαλείται η Γενική Συνέλευση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας.

Η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τον απολογισμό της διαχειριστικής περιόδου του 2015, καθώς και την «Απαλλαγή μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας από κάθε ευθύνη σχετικά με τις οικονομικές καταστάσεις, στα πεπραγμένα και τη διαχείριση των υποθέσεων της Τράπεζας για τη χρήση 2015». 

Υπενθυμίζεται ότι τους τελευταίους μήνες η Τράπεζα πορεύεται με υπηρεσιακή διοίκηση η οποία ορίστηκε από το Πρωτοδικείο Τρικάλων και η οποία οφείλει  να ενημερώσει  εγκαίρως για τον χρόνο διεξαγωγής εκλογής νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή