"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.2 C
Trikala

Γενική Συνέλευση του Αγροτικού Συνεταιρισμού “Μετέωρα”

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. Καλαμπάκας «ΜΕΤΕΩΡΑ» αποφάσισε να συγκαλέσει Γενική Συνέλευση των Μελών του Αγροτικού Συνεταιριμού Καλαμπάκας «Μετέωρα» ΣΥΝ.ΠΕ. στα γραφεία του Συνεταιρισμού, Σιδηροδρόμου 17- Καλαμπάκα, στις 15 Νοεμβρίου ημέρα Σάββατο και ώρα 10:00 το πρωί.

Η πρόσκληση έχει ως εξής:

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
(Για την Γενική Συνέλευση 15 Νοεμβρίου 2014)

Σας γνωρίζουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. Καλαμπάκας «ΜΕΤΕΩΡΑ» με την υπ΄αριθμ. 116/04-11-2014 πράξη Δ.Σ. αποφάσισε να συγκαλέσει Γενική Συνέλευση των Μελών του Αγροτικού Συν/μού Καλ/κας « Μετέωρα » ΣΥΝ.ΠΕ. στα γραφεία του Συνεταιρισμού , Σιδηροδρόμου 17- Καλαμπάκα , για την 15η Νοεμβρίου ημέρα Σάββατο και ώρα 10:00 το πρωί.
Γι’ αυτό παρακαλείσθε να παρευρεθείτε στον παραπάνω χώρο την 15η Νοεμβρίου ημέρα Σάββατο και ώρα 10:00 το πρωί για να λάβετε μέρος στην Γενική Συνέλευση η οποία θα ασχοληθεί με τα παρακάτω θέματα:
Θέμα 1ο : Ανακοίνωση έκθεσης πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου για την χρήση 2013 (1-1-2013 έως 31-12-2013) και έγκριση αυτών.
Θέμα 2ο : Aνακοίνωση πορίσματος ελέγχου ορκωτών ελεγκτών για την χρήση 2013.
Θέμα 3ο : Έγκριση Ισολογισμού, Αποτελεσμάτων χρήσης και Διάθεση Αποτελεσμάτων για την χρήση 2013 (περίοδος 1-1-2013 εώς 31-12-2013) καθώς και απαλλαγή ευθυνών των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.
Θέμα 4ο : Ορισμός ελεγκτών για επόμενη Οικονομική χρήση.
Θέμα 5ο : Έγκριση προγράμματος δράσης της νέας περιόδου.
Θέμα 6ο : Έγκριση προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων έτους 2015.
Θέμα 7ο : Έγκριση για ρύθμιση δανείου στην υπό εκκαθάριση Α.Τ.Ε. και αύξηση πιστοδοτικού ορίου για τις ανάγκες του προγράμματος της Συμβολαιακής Γεωργίας την Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ.
Θέμα 8ο : Τροποποίηση άρθρου 5 § 1α καταστατικού (απαλοιφή λόγω συνταγματικού κωλύματος ).
Θέμα 9ο :Συμμετοχή στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στο Εργοστάσιο Γάλακτος ” ΤΡΙΚΚΗ ”.
Θέμα 10ο: Έγκριση μελέτης για μονάδα τυροκόμησης και υπαγωγή στον αναπτυξιακό Νόμο.
Θέμα 11ο: Εκλογή αντιπροσώπου τακτικού και αναπληρωματικού στην ΠΑΣΕΓΕΣ.
Θέμα 11ο: Ενημέρωση για εγκρίσεις από το Δ.Σ. νέων μελών.
Θέμα 13ο : Διάφορα θέματα.

Διευκρινίζεται ότι τα μέλη που θα λάβουν μέρος στην Γενική Συνέλευση θα πρέπει να φέρουν μαζί τους την Αστυνομική τους ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο από το οποίο θα αποδεικνύεται η ταυτότητά τους.
Επίσης σας γνωρίζουμε ότι σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας κατά την παραπάνω ορισθείσα ημέρα και ώρα η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει σε νέα συνεδρίαση ,χωρίς νέα πρόσκληση το επόμενο Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014 στον ίδιο χώρο και ώρα.

Με τιμή
Ο Πρόεδρος
Κόττης Δημήτριος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης