Γερμανία-Μεξικό 0-1: Τρελοί καμπαλέρος σόκαραν την παγκόσμια πρωταθλήτρία Reviewed by Momizat on . Η κάτοχος του τίτλου Γερμανία έπεσε θύμα τεράστιας, αλλά συνάμα και δίκαιας, έκπληξης καθώς στην πρεμιέρα του 6ου ομίλου ηττήθηκε με 1-0 από το εκπληκτικό Μεξικ Η κάτοχος του τίτλου Γερμανία έπεσε θύμα τεράστιας, αλλά συνάμα και δίκαιας, έκπληξης καθώς στην πρεμιέρα του 6ου ομίλου ηττήθηκε με 1-0 από το εκπληκτικό Μεξικ Rating: 0

Γερμανία-Μεξικό 0-1: Τρελοί καμπαλέρος σόκαραν την παγκόσμια πρωταθλήτρία

Γερμανία-Μεξικό 0-1: Τρελοί καμπαλέρος σόκαραν την παγκόσμια πρωταθλήτρία

Η κάτοχος του τίτλου Γερμανία έπεσε θύμα τεράστιας, αλλά συνάμα και δίκαιας, έκπληξης καθώς στην πρεμιέρα του 6ου ομίλου ηττήθηκε με 1-0 από το εκπληκτικό Μεξικό!

Οι Μεξικάνοι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο,  δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες απέναντι στην αργή και χωρίς φαντασία Γερμανία, για να βρουν το πολυπόθητο γκολ στο 35′ όταν ο Λοσάνο ολοκλήρωσε υποδειγματικά την αντεπίθεση τους.

Στο β’ ημίχρονο το Μεξικό οπισθοχώρησε, η Γερμανία στο τελευταίο 20λεπτο πίεσε αφυκτικά για την ισοφάριση αλλά η αστοχία των παικτών του Λεβ κι ο Οτσόα κράτησαν το 1-0 με τον Μπράντ να έχει δοκάρι στο 89′.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή