Γερμανία: Νεκρός ο μακελάρης του Βερολίνου σε ανταλλαγή πυροβολισμών στο Μιλάνο Reviewed by Momizat on . Tα δακτυλικά αποτυπώματα του άνδρα που σκοτώθηκε στο Μιλάνο, κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών με την αστυνομία, αποδεικνύουν ότι πρόκειται για τον Άνις Αμρί, σύμ Tα δακτυλικά αποτυπώματα του άνδρα που σκοτώθηκε στο Μιλάνο, κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών με την αστυνομία, αποδεικνύουν ότι πρόκειται για τον Άνις Αμρί, σύμ Rating: 0

Γερμανία: Νεκρός ο μακελάρης του Βερολίνου σε ανταλλαγή πυροβολισμών στο Μιλάνο

Γερμανία: Νεκρός ο μακελάρης του Βερολίνου σε ανταλλαγή πυροβολισμών στο Μιλάνο

Tα δακτυλικά αποτυπώματα του άνδρα που σκοτώθηκε στο Μιλάνο, κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών με την αστυνομία, αποδεικνύουν ότι πρόκειται για τον Άνις Αμρί, σύμφωνα με αστυνομική πηγή.

Γερμανία: Νεκρός ο μακελάρης του Βερολίνου σε ανταλλαγή πυροβολισμών στο Μιλάνο   - Media

Ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι όλα συνέβησαν, γύρω στις 3 τα χαράματα στην πλατεία Πρωτομαγιάς, στην περιοχή Σέστο Σαν Τζιοβάνι, όταν αστυνομικοί σταμάτησαν τον ύποπτο για έλεγχο ρουτίνας.

Ο ύποπτος, ο οποίος ήταν πεζός, φέρεται να τράβηξε 22άρι πιστόλι και να άνοιξε πυρ εναντίον τους φωνάζοντας Αλλαχού Ακμπάρ.

Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός ο μακελάρης του Βερολίνου και να τραυματιστεί ένας αστυνομικός, ο οποίος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Στο σακίδιο του υπόπτου βρέθηκε εισιτήριο τρένου από το Παρίσι. Μάλιστα οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί τον εντόπισαν έξω από το σταθμό των τρένων, πιθανότατα μόλις είχε φτάσει στο Μιλάνο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή