"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Γεωργολόπουλος στην ΕΡΤ: “Η πολιτεία να βοηθήσει με έργα για την αντιμετώπιση των πλημμυρών”

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας του Δήμου Φαρκαδόνας, Γιάννης Γεωργολόπουλος, μίλησε το πρωϊ της Τετάρτης 13/1 στην ΕΡΤ1 σε απ΄ευθείας μετάδοση με τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Μητρούσια, από την περιοχή του Ζάρκου και του Κεραμιδίου για το θέμα των πλημμυρών σε χιλιάδες στρέμματα του Δήμου Φαρκαδόνας .

Γεωργολόπουλος στην ΕΡΤ: "Η πολιτεία να βοηθήσει με έργα για την αντιμετώπιση των πλημμυρών"

Τόνισε πως το φαινόμενο στην περιοχή είναι εδώ και πολλά χρόνια, συνέχεια παρατηρείται όταν ανεβαίνει η στάθμη του Πηνειού και των παραποτάμων του και για να λυθεί το ζήτημα πρέπει η πολιτεία να σκύψει το κεφάλι στο πρόβλημα και να κάνει έργα ουσίας με φράγματα , μικροφράγματα και αντιπλημμυρικά έργα .

Αλλιώς δε γίνεται τίποτα είπε, ενώ τα 150.000 ευρώ που δόθηκαν στον Δήμο από την προηγούμενη πλημμύρα με τον “Ιανό” δεν φτάνουν ούτε για «πιπέρι στο φαγητό» όπως χαρακτηριστικά δήλωσε   .

Ο Δήμος επισήμανε ο κ. Γεωργολόπουλος δεν μπορεί από μόνος του με τα λίγα μέσα που διαθέτει να αντιμετωπίζει τέτοιες φυσικές καταστροφές , χρειάζεται η συνδρομή της πολιτείας , ενώ δήλωσε επίσης πως καταστροφές συμβαίνουν και στον ορεινό όγκο, στις κτηνοτροφικές μονάδες  των περιοχών του Δήμου Φαρκαδόνας”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης