Γιάννενα: Η απόδειξη που ξεσκέπασε την απάτη σε μεγάλο βενζινάδικο Reviewed by Momizat on . Αρκετά συχνά ακούμε για τα κόλπα που χρησιμοποιούν ορισμένοι κακοί επαγγελματίες στο χώρο των πρατηριούχων υγρών καυσίμων, προκειμένου να κλέψουν τον πελάτη στη Αρκετά συχνά ακούμε για τα κόλπα που χρησιμοποιούν ορισμένοι κακοί επαγγελματίες στο χώρο των πρατηριούχων υγρών καυσίμων, προκειμένου να κλέψουν τον πελάτη στη Rating: 0

Γιάννενα: Η απόδειξη που ξεσκέπασε την απάτη σε μεγάλο βενζινάδικο

Γιάννενα: Η απόδειξη που ξεσκέπασε την απάτη σε μεγάλο βενζινάδικο

Αρκετά συχνά ακούμε για τα κόλπα που χρησιμοποιούν ορισμένοι κακοί επαγγελματίες στο χώρο των πρατηριούχων υγρών καυσίμων, προκειμένου να κλέψουν τον πελάτη στην μέτρηση της βενζίνης που του βάζουν στο ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου του.

Και ενώ πολλοί πίστευαν ότι στα Γιάννενα δεν είχαμε τέτοια κρούσματα, ήρθε η καταγγελία ενός πολίτη που υποχρεώθηκε να πληρώσει περισσότερα λίτρα βενζίνης από αυτά που χωράει συνολικά το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου του. Όπως λοιπόν ο ίδιος καταγγέλλει, το αυτοκίνητό του για να φουλάρει χρειάζεται 85 λίτρα βενζίνης.

Πριν λίγες ημέρες λοιπόν, ενώ είχε ήδη περίπου είκοσι λίτρα καύσιμο στο ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου του, επισκέφτηκε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων της περιοχής και ζήτησε να του το γεμίσουν. Και ενώ περίμενε να πληρώσει σε ευρώ ένα ποσό που θα αντιστοιχούσε περίπου γύρω στα 65 λίτρα βενζίνης, κλήθηκε να πληρώσει για… 94 λίτρα βενζίνης!

Σύμφωνα με το epirusgate, παρά τις έντονες διαματρυρίες του, άκρη δε βρήκε στο πρατήριο, αφού ο επαγγελματίας επέμενε ότι η μηχανή της αντλίας δεν κάνει ποτέ λάθος. Κάλεσε την Αστυνομία η οποία του δήλωσε ότι δεν έχει αρμοδιότητα στο θέμα.

Προσπάθησε να επικοινωνήσει με τη Διεύθυνση Εμπορίου της Περιφέρειας, όμως το τηλέφωνο ήταν διαρκώς απασχολημένο. Μέχρι και στο ΣΔΟΕ έφτασε, όμως αντί να επιληφθούν άμεσα του θέματος, τον κάλεσαν να συμπληρώσει την αίτηση καταγγελίας που υπάρχει στην υπηρεσία.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή