"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.1 C
Trikala

Γιάννης Μουγγός: Χάθηκε η ελπίδα και αυτό πρέπει να αλλάξει

lafarm

Σχετικά άρθρα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΜΟΥΓΓΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ

Κανείς δεν θα ήθελε τίποτα παραπάνω για τον πρόεδρο του χωριού του. Με σημαία την αξιοπρέπεια την εντιμότητα και την ανεξαρτησία θέτει την υποψηφιότητα του για το αξίωμα του προέδρου στην κοινότητα της Παναγίτσας ο αστυνομικός στο τμήμα της Φαρκαδόνας ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΟΥΓΓΟΣ.

ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ   --   ΕΝΤΙΜΟΣ --  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ

Αφήνοντας πίσω του κάθε τι παλιό, με πάθος και με σχέδιο  θέλει να φέρει πίσω την ΕΛΠΙΔΑ που χάθηκε τα τελευταία χρόνια από τον τόπο μας. Θέτοντας  στόχους,  έχοντας νέες ιδέες σε όλους του τομείς της ζωή μας, αλλά πάνω από όλα με έντονο  το πνεύμα συνεργασίας, είναι βέβαιο ότι θα τον δούμε να κάνει τους συγχωριανούς του περήφανους για το χωριό τους.

Δεν θα μας εκπλήξει καθόλου εάν δούμε να του παρέχουν στήριξη οι περισσότεροι συνδυασμοί. Σίγουρα το νέο δημοτικό συμβούλιο και ο νέος δήμαρχος,  που θα επιλέξουν οι δημότες μας, θα τον θέλουν ως συνομιλητή τους,   προκειμένου μαζί του να βοηθήσουν, όσο καλύτερα μπορούν,  το Δήμο μας και την κοινότητα του.   

Δημοσιεύουμε την ανακοίνωση του ευχόμενοι να  κάνει την αλλαγή που τόσο πολύ έχει  ανάγκη ο τόπος μας και το χωριό του.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ

Η απόφαση μου να θέσω υποψηφιότητα δεν πρόεκυψε  μόνο από την αγάπη και το ενδιαφέρον  για το χωριό  μου και τους κατοίκους του.

Αυτή είναι ήδη γνωστή.

Η παρότρυνση  των φίλων και συγχωριανών μου , η εμπιστοσύνη που μου  έδειξαν , οι ανάγκες και τα προβλήματα του τόπου μου,δεν θα μπορούσαν να με αφήσουν αδιάφορο.

Όλοι μας καθημερινά βλέπουμε και βιώνουμε την συνεχή υποβάθμιση του τόπου μας. Όλοι προσπαθούν να βρουν τρόπο να φύγουν. Όσοι  έφυγαν δεν σκέφτονται καθόλου να γυρίσουν. Και έχουν δίκιο.

Το χειρότερο όμως είναι ότι χάθηκε η ελπίδα.

Αυτό πρέπει να αλλάξει.

Οι πιο πολύ πιστεύουν ότι ο πρόεδρος ενός χωρίου δεν μπορεί να κάνει κάτι. Εγώ πιστεύω το αντίθετο. Μπορεί να κάνει πάρα πολλά. Θέτοντας στόχους, έχοντας όραμα, σχέδιο, και εάν  δεν υπηρετεί κανέναν. Όταν το πιστέψει πρώτος αυτός.

Και εγώ το πιστεύω βαθιά.

Χρειαζόμαστε όμως  όλοι. Δεν μας περισσεύει κανείς.

Γι αυτό θέτω υποψηφιότητα ως ανεξάρτητος από κάθε υποψήφιο δήμαρχο. Ανεξάρτητος από κάθε κομματική προκατάληψη. Με συγκεκριμένο σχεδιασμό  και ιδέες. Ιδέες που ήδη έχω συζητήσει με τους  περισσότερους συνδυασμούς

Λύσεις  που θα αναφέρω στον  καθένα από σας προσωπικά.

Σας ζητώ και σας παρακαλώ, όλοι μαζί, να μην αφήσουμε κανέναν  να μας θεωρεί δεδομένους, κανέναν να μην μας θεωρεί κάστρο του, κανέναν να μην σπείρει την διχόνοια ανάμεσα μας. Να μην αφήσουμε να χαθεί η ελπίδα. Να δούμε μόνο αυτό που αγαπάμε  πολύ.

ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ

Με εκτίμηση

ΜΟΥΓΓΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης