"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.5 C
Trikala

Γιάννης Ραγκούσης: κ. Βορίδη αντί να ζητήσετε συγγνώμη για όσα λέγατε προεκλογικά, ζητάτε και τα ρέστα;

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στην παραδοχή του υπουργού Εσωτερικών, Μάκη Βορίδης πως επί κυβέρνησης Μητσοτάκη -παρά τις προεκλογικές εξαγγελίες- έγιναν περισσότερες προσλήψεις μετακλητών υπαλλήλων αναφέρθηκε στη Βουλή ο κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., Γιάννης Ραγκούσης.

Συγκεκριμένα ο Μάκης Βορίδης παραδέχθηκε ότι έγιναν επί σημερινής κυβέρνησης -σε σχέση με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – επιπλέον 321 προσλήψεις μετακλητών.

«Πάμε, όμως, να δούμε και τη διαφορά. Η διαφορά μαζί με αυτό είναι τριακόσια είκοσι ένα άτομα. Πόσο θέλετε; Θέλετε 1.500 ευρώ επί δώδεκα, 5.000.778.(εννοεί το επιπλέον μισθολογικό κόστος ανά έτος)» είπε ο κ Βορίδης, λες και τα 5 επιπλέον εκατομμύρια το χρόνο είναι μηδαμηνά.

Στην παρέμβασή του ο Γιάννης Ραγκούσης, θύμισε στον Μάκη Βορίδη πως άλλα έλεγαν προεκλογικά:

«Ο υπολογισμός σας έβγαλε 321 παραπάνω. Και έρχεστε κ. Βορίδη και αναγνωρίζετε εδώ ότι έχετε προσλάβει περισσότερους μετακλητούς, που κοστίζουν πολύ περισσότερο στον Έλληνα φορολογούμενο και αντί να ζητήσετε συγγνώμη για όσα λέγατε προεκλογικά, ζητάτε και τα ρέστα; Ε αυτό δεν γίνεται.», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

Σημεία της ομιλίας του Γιάννη Ραγκούση:

Στο σχολείο λέγαμε «έχει άλλο πιο έξυπνο παιδί από εσένα η μάνα σου;

Κύριε Βορίδη, μου θυμίσατε αυτό που λέγαμε στο σχολείο καμιά φορά, όταν ακούγαμε διάφορους φίλους να λένε διάφορα και όταν ενοχλούμασταν γιατί αισθανόμασταν ότι γίνεται μεταξύ σοβαρού και αστείου ένα παιχνίδι πάνω στη νοημοσύνη μας, λέγαμε «έχει άλλο πιο έξυπνο παιδί από εσένα η μάνα σου;».

Έρχεστε εσείς εδώ σήμερα και μιλάτε σε εμάς για τους μετακλητούς;

Όταν οι προσλήψεις μετακλητών που έκανε η προηγούμενη κυβέρνηση, ήταν μια από τις βασικές προεκλογικές και προσωπικές πολιτικές σημαίες του κ. Μητσοτάκη, ο οποίος έλεγε: «Θα γκρεμίσω το κομματικό κράτος του ΣΥΡΙΖΑ για να χτίσουμε ένα αξιοκρατικό δημόσιο», «οι μόνοι που καλοπερνάνε είναι οι κομματικοί μετακλητοί του ΣΥΡΙΖΑ».

Και έρχεστε εσείς εδώ μετά από ενάμιση χρόνο διακυβέρνησης και αναγνωρίζετε ότι έχετε πάρει περισσότερους μετακλητούς από αυτούς που υπήρχαν το ’19.

Ο υπολογισμός σας έβγαλε 321 παραπάνω. Και έρχεστε κ. Βορίδη και αναγνωρίζετε εδώ ότι έχετε προσλάβει περισσότερους μετακλητούς, που κοστίζουν πολύ περισσότερο στον Έλληνα φορολογούμενο και αντί να ζητήσετε συγγνώμη για όσα λέγατε προεκλογικά, ζητάτε και τα ρέστα; Ε αυτό δεν γίνεται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης