Γιάννης Σταθάς: Βουλευτής άνευ προνομίων Reviewed by Momizat on . Μία έκπληξη περίμενε την Παρασκευή τον Γιάννη Σταθά στην Αλίαρτο Βοιωτίας. Ο υποψήφιος βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ συνάντησε στο Αστυνομικό Τμήμα της Αλιάρτου Μία έκπληξη περίμενε την Παρασκευή τον Γιάννη Σταθά στην Αλίαρτο Βοιωτίας. Ο υποψήφιος βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ συνάντησε στο Αστυνομικό Τμήμα της Αλιάρτου Rating: 0

Γιάννης Σταθάς: Βουλευτής άνευ προνομίων

Γιάννης Σταθάς: Βουλευτής άνευ προνομίων
Μία έκπληξη περίμενε την Παρασκευή τον Γιάννη Σταθά στην Αλίαρτο Βοιωτίας. Ο υποψήφιος βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ συνάντησε στο Αστυνομικό Τμήμα της Αλιάρτου την… αστυνομική του φρουρά! Και αυτό συνέβη επειδή ο Γ. Σταθάς έχει διαθέσει τους αστυνομικούς που δικαιούνταν ως βουλευτής στο Α.Τ. Αλιάρτου.
Βέβαια δεν είναι το μοναδικό βουλευτικό προνόμιο που αποποιήθηκε ο Γ. Σταθάς, καθώς ούτε βουλευτικό αυτοκίνητο πήρε ούτε απέσπασε από το Δημόσιο κανέναν από τους τρεις μετακλητούς συνεργάτες που δικαιούνταν – το τελευταίο πάντως δεν τον εμπόδισε να είναι ο 6ος βουλευτής στην κατάθεση ερωτήσεων.
Υπενθυμίζεται ότι ο Γ. Σταθάς απέδιδε στο ΚΕΘΕΑ – Στροφή όλα τα χρήματα που λάμβανε από τη συμμετοχή του στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων, κατέθετε μέρος του μισθού του ως βιομηχανικού εργάτη από την «Αλουμίνιον Α.Ε.» στη “Φλόγα”, ενώ έδινε κάθε μήνα 300 ευρώ από τη βουλευτική αποζημίωση στον Σύλλογο Ιμβρίων για την επαναλειτουργία του δημοτικού σχολείου στην Ίμβρο.

avgi.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή