Γιάννης Τζίκας υποψήφιος βουλευτής με το “Ποτάμι” Reviewed by Momizat on . Έχω την τιμή να είμαι υποψήφιος βουλευτής στο Ν. Τρικάλων με το Ποτάμι - κίνημα για τη δικαιοσύνη, την εργασία, την παιδεία, για την προώθηση μεταρρυθμίσεων που Έχω την τιμή να είμαι υποψήφιος βουλευτής στο Ν. Τρικάλων με το Ποτάμι - κίνημα για τη δικαιοσύνη, την εργασία, την παιδεία, για την προώθηση μεταρρυθμίσεων που Rating: 0

Γιάννης Τζίκας υποψήφιος βουλευτής με το “Ποτάμι”

Γιάννης Τζίκας υποψήφιος βουλευτής με το “Ποτάμι”

Έχω την τιμή να είμαι υποψήφιος βουλευτής στο Ν. Τρικάλων με το Ποτάμι – κίνημα για τη δικαιοσύνη, την εργασία, την παιδεία, για την προώθηση μεταρρυθμίσεων που έχει ανάγκη η χώρα μας για τον εκσυγχρονισμό της κοινωνίας και της εθνικής οικονομίας στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προσανατολισμού. Στόχος μας είναι να αλλάξουμε τη χώρα χωρίς να γκρεμίσουμε τίποτα και να ενθαρρύνουμε την ενεργοποίηση άξιων πολιτών στην πολιτική και τη συμμετοχή τους στη διοίκηση της χώρας. Ανθρώπους της κοινής λογικής και του διαλόγου, μακριά από εξτρεμισμούς και κάθε είδους ακρότητες. Ανθρώπους της εργασίας που αφήνουν καθημερινά το αποτύπωμά τους. Ανθρώπους θυμωμένους που θέλουν να διοχετεύσουν το θυμό τους δημιουργικά.
Κατεβαίνω για πρώτη φορά στις πιο κρίσιμες εκλογές μετά τη μεταπολίτευση, χωρίς κομματικό παρελθόν. Η ενασχόλησή μου με το χώρο των επιχειρήσεων αλλά και της εκπαίδευσης με βοήθησαν να γνωρίσω την κρισιμότητα των προβλημάτων της ελληνικής κοινωνίας, τα αδιέξοδα των νέων ανθρώπων και την προσπάθεια των επιχειρήσεων να παραμείνουν ζωντανές μέσα σ’ ένα αρνητικό οικονομικό κλίμα.
Πιστεύω ότι έχω τον ενθουσιασμό, τη διάθεση αλλά και τη γνώση για την αποκατάσταση της κοινωνικής και οικονομικής σταθερότητας της χώρας που τόσο πολύ έχει ανάγκη στη σημερινή συγκυρία, θέτοντας τις βάσεις για την παραγωγική αναδιάρθρωση, την κοινωνική δικαιοσύνη και την εξωστρέφεια.
Γιάννης Τζίκας
υποψήφιος βουλευτής
“ΠΟΤΑΜΙ”

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή