"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

15.2 C
Trikala

Γιαλιάς : Αποχωρώ. Πουθενά δεν συμβαίνουν αυτά. Σιχάθηκα τη ζωή μου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο ΑΟ Τρίκαλα ήλπιζε στην άνοδό του στη Super League μέσω της καταγγελίας που είχε καταθέσει σε βάρος της Βέροιας, αλλά το αίτημά του απορρίφθηκε. Η εξέλιξη αυτή, μάλιστα, οδήγησε τον μεγαλομέτοχο, Χρήστο Γιαλιά στην απόφαση να αποχωρήσει. Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «metrosport.gr» και σημείωσε ότι, είτε τον Δεκέμβριο, είτε στο τέλος της χρονιάς θα μεταβιβάσει τις μετοχές του.

Συγκεκριμένα, ο Γιαλιάς ανέφερε:

«Αποχωρώ. Πουθενά δεν συμβαίνουν αυτά. Σιχάθηκα τη ζωή μου. Θα αποχωρήσω λίαν συντόμως. Θέλω απλά να σκεφτώ το πότε. Προσέξτε… Είπα, μάλιστα, να υποβιβαστεί η Βέροια, αλλά να μην ανέβουν τα Τρίκαλα. Προσωπικά, έχω ελεγχθεί. Ολα είναι νόμιμα και καθαρά. Σύστημα, παρασύστημα, κουράστηκα. Είμαι ευθύς χαρακτήρας και μάλλον δεν… ταιριάζω στον χώρο. Θα τους αφήσω και το πεδίο ελεύθερο. Μεταβιβάζω τις μετοχές μου. Πουλάω… Θα μου πεις, τώρα, ποιος αγοράζει;

Κι ό,τι λέω, το εννοώ. Ό,τι λέω, το κάνω. Δεν μπαίνω στον κουβά κανενός. Ούτε του ενός, ούτε του άλλου. Δεν είμαι ούτε με την ΑΕΚ, ούτε με τον Ολυμπιακό, ούτε με κανέναν. Είμαι με τον ΑΟΤ, είμαι με τα Τρίκαλα. Δεν έχω πρόβλημα να με λένε πρόεδρο. Απλώς το θέμα είναι πως σκέφτομαι να φύγω, είτε τον Δεκέμβριο, είτε το καλοκαίρι. Ωστόσο και να ανέβω κατηγορία, πάλι θα φύγω. Θα αποχωρήσω. Ας πάρει την ομάδα ο επόμενος. Εχω πάρει την απόφασή μου. Είναι δεδομένη»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης