Γιατί ανοίγουν τόσο βιαστικά τα λύκεια; – του Κώστα Κωστούλα Reviewed by Momizat on . Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω σε τι ωφελεί το άνοιγμα των λυκείων για 2 μόλις εβδομάδες μέχρι τη μέρα που θα κλείσουν τα σχολεία για τις διακοπές του Πάσχα. Θυμάμαι Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω σε τι ωφελεί το άνοιγμα των λυκείων για 2 μόλις εβδομάδες μέχρι τη μέρα που θα κλείσουν τα σχολεία για τις διακοπές του Πάσχα. Θυμάμαι Rating: 0

Γιατί ανοίγουν τόσο βιαστικά τα λύκεια; – του Κώστα Κωστούλα

Γιατί ανοίγουν τόσο βιαστικά τα λύκεια; – του Κώστα Κωστούλα

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω σε τι ωφελεί το άνοιγμα των λυκείων για 2 μόλις εβδομάδες μέχρι τη μέρα που θα κλείσουν τα σχολεία για τις διακοπές του Πάσχα.

Θυμάμαι που ο Κωνσταντίνος Ζέρβας τον περασμένο Φεβρουάριο είχε δηλώσει πως το 10% των ημερησίων κρουσμάτων είναι ανήλικοι. «Το πρόβλημα στην χώρα δημιουργήθηκε κάπου τέλη Ιανουαρίου όταν συμπληρώθηκαν οι δύο εβδομάδες από το άνοιγμα των σχολείων», είχε προσθέσει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

«Ένα στα οκτώ κρούσματα που είχαμε πρόσφατα είναι κάτω των 17 ετών. Αυτός ο πληθυσμός είναι κατά κανόνα ασυμπτωματικός και πιο επικίνδυνος», είχε τονίσει ο κ. Ζέρβας.

Άρα; Ο κορωνοϊός διασπείρεται από τα σχολεία.

Θυμάστε που στην αρχή της σχολικής χρονιάς μας διαβεβαίωναν για το αντίθετο οι τηλε-λοιμωξιολόγοι; Η κ. Κεραμέως επίσης; Φυσικά θυμάστε.

Στις 26 Φεβρουαρίου συμπληρώθηκε ένα έτος από το πρώτο κρούσμα στη χώρα μας. Τόσους μήνες έχουμε ακούσει τα πάντα.

Τα πάντα όμως.

Από ότι δεν χρειάζεται να φοράμε μάσκες μέχρι ότι πρέπει να τις φοράμε συνέχεια.

Από ότι δεν κολλάνε τα παιδιά, μετά κολλάνε και είναι ασυμπτωματικά και τώρα δυστυχώς έχουμε παιδιά διασωληνωμένα.

Κι όπως έχω ξαναγράψει, εμείς τηρούμε τα μέτρα διότι μόνοι μας σωνόμαστε, κανείς δεν θα μας σώσει.

«Θεσσαλών Δρώμενα» : Κώστας Κωστούλας με τον Eυρωβουλευτή Στέλιο Κούλογλου στην TRT
Kώστας Κωστούλας

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή