Γιατί παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Καλαμπάκας Reviewed by Momizat on . Δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία για πολλούς, η χθεσινή παραίτηση του Γ. Δήμου από το αξίωμα του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας. Εδώ και καιρό ήταν γνω Δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία για πολλούς, η χθεσινή παραίτηση του Γ. Δήμου από το αξίωμα του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας. Εδώ και καιρό ήταν γνω Rating: 0

Γιατί παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Καλαμπάκας

Γιατί παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Καλαμπάκας

Δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία για πολλούς, η χθεσινή παραίτηση του Γ. Δήμου από το αξίωμα του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας. Εδώ και καιρό ήταν γνωστό ότι υπήρχαν διαφωνίες μεταξύ του ιδίου και του Δημάρχου. Κάτι που στην επιστολή παραίτησης περιγράφεται ως  «δεν κατορθώσαμε να πλεύσουμε σε κοινή γραμμή και πορεία στο μεγαλύτερο μέρος της θητείας μου».

Επίσης, οργιάζουν οι φήμες ότι άμεσα ο κ. Δήμου θα ενταχθεί στον συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου Γ. Σινάνη, κάτι που ανέφερε ο κ Σακελλαρίου, μιλώντας στο «Ράδιο Σταγών»: Την έκανε για καινούργιο καράβι με ελαφρά πηδηματάκια. Μετά από τόσα χρόνια θυμήθηκε πως διαφωνούμε σε πολλά πράγματα αλλά όταν δεχόταν τις θέσεις που του πρότεινα δεν έλεγε ποτέ όχι, είπε ο κ. Σακελλαρίου.
Δεν διάλεξε τυχαία ότι διάλεξε να ανακοινώσει την παραίτησή του δύο ημέρες πριν την ανακοίνωση του συνδυασμού μου και το έκανε γιατί ήθελε να με βλάψει.  Ο κόσμος τον τίμησε με την ψήφο του για να είναι δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του κ. Σακελλαρίου και όχι για να τον πουλήσει πολιτικά όπως έκανε και για αυτόν τον λόγο θα του πω κάτι και να το θυμάται πως όλοι κρίνονται από το λαό».

 

Η επιστολή παραίτησης

 

 

Κύριε Δήμαρχε, κύριοι συνάδελφοι – μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου
Είναι γνωστό ότι τόσο η πολιτική μου σκέψη όσο και η πολιτική μου βούληση δεν συνάδουν με εκείνη του αξιότιμου κύριου Δημάρχου και, παρά τις όποιες προσπάθειες εκατέρωθεν, δεν κατορθώσαμε να πλεύσουμε σε κοινή γραμμή και πορεία στο μεγαλύτερο μέρος της θητείας μου, ως προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης και ως προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καλαμπάκας.

Το γεγονός αυτό καθιστά αδύνατη τη συμπόρευσή μας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.
Ως εκ τούτου και έχοντας υπόψη ότι ο πρόεδρος του δημοτικού Συμβουλίου πρέπει να χαίρει της ουσιαστικής πολιτικής εμπιστοσύνης του κυρίου Δημάρχου, υποβάλλω με αίσθημα ευθύνης την παραίτησή μου από το αξίωμα του προέδρου και παρακαλώ το συνάδελφο κ. Θεόδωρο Αλέκο, τηρώντας τη σειρά στην απόφαση ανακήρυξης των δημοτικών συμβούλων του επιτυχόντος συνδυασμού, όπως προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη σύγκλιση έκτακτης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, προκειμένου να γίνει αποδεκτή η υποβληθείσα παραίτησή μου και να διεξαχθεί η εκλογή του νέου προέδρου.
Με τιμή

Γεώργιος Ι. Δήμου

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή