Γιατί στηρίζω Γιώργο Παπανδρέου Reviewed by Momizat on . Για να γίνει η Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη μεγάλη και ισχυρή, να γίνει καταλύτης για τη διαμόρφωση μιας προοδευτικής πρότασης διακυβέρνησης, που θα είναι α Για να γίνει η Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη μεγάλη και ισχυρή, να γίνει καταλύτης για τη διαμόρφωση μιας προοδευτικής πρότασης διακυβέρνησης, που θα είναι α Rating: 0

Γιατί στηρίζω Γιώργο Παπανδρέου

Γιατί στηρίζω Γιώργο Παπανδρέου

Για να γίνει η Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη μεγάλη και ισχυρή, να γίνει καταλύτης για τη διαμόρφωση μιας προοδευτικής πρότασης διακυβέρνησης, που θα είναι απέναντι στη συντήρηση, τόσο δεξιά, όσο και αριστερή.

Η χώρα χρειάζεται μια Νέα Αλλαγή, με μια Δημοκρατική Παράταξη που συμπορεύεται με τις άλλες προοδευτικές δυνάμεις στην Ευρώπη και τον κόσμο, που επανέρχονται δυναμικά.

Να γίνει η παράταξη των μεταρρυθμίσεων και ανορθωτικών αλλαγών ανάπτυξης και εκσυγχρονισμού της χώρας.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Σ’ αυτό θα συμβάλλει ο Γιώργος Παπανδρέου, φέρνοντας ξανά στο προσκήνιο όλες τις προοδευτικές παραγωγικές δυνάμεις που είναι σε αδράνεια.

Είναι ο μόνος που μπορεί να ανασυνθέσει τον κεντροαριστερό χώρο.

Μετά τη μεγάλη απώλεια της προέδρου μας Φώφης Γεννηματά, είναι ο πλέον κατάλληλος να αναλάβει το ρόλο του εγγυητή της ενότητας του Κινήματος Αλλαγής.

Η χώρα χρειάζεται μεταρρυθμίσεις και ο Γιώργος Παπανδρέου διαθέτει τις πιο ρεαλιστικές και σύγχρονες ιδέες απ’ όλους τους υποψήφιους.

Έχει με διαφορά τις ευρύτερες διεθνείς παραστάσεις και ολοκληρωμένη αντίληψη των παγκόσμιων προβλημάτων.

Είναι βαθιά κοσμοπολίτης, είναι ρεαλιστής και διαθέτει ευαισθησίες.

Με απλά λόγια, έχει όλα τα φόντα ενός σύγχρονου φιλελεύθερου προοδευτικού πολιτικού.

Είναι πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς με παγκόσμια αναγνώριση.

Το Κίνημα Αλλαγής, αν θέλει να ανανεώσει τη σχέση του με το μέλλον, χρειάζεται απαραίτητα να βρει εκείνα τα στοιχεία που θα συνδέουν κλασικές αξίες με μοντέρνα ρεύματα, ευαισθησίες και πρακτικές.

Χρειάζεται όμως και έναν ηγέτη που να πείθει, να εμπνέει σιγουριά και να εννοεί αυτά που λέει.

Πιστεύω ότι, όλα τα παραπάνω συνυπάρχουν στην υποψηφιότητα του Γιώργου
Παπανδρέου και γιαυτό την στηρίζω.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΙΑΡΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή