Γιατί σύντροφοι ; Reviewed by Momizat on . Γιατί σύντροφοι; Τι σας κάνει να νομίζετε ότι έχετε το δικαίωμα να λειτουργείτε όπως οι άλλοι; Συνεδρίασε το Σάββατο η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ έχοντας ήδη υπάρξει διαρροή Γιατί σύντροφοι; Τι σας κάνει να νομίζετε ότι έχετε το δικαίωμα να λειτουργείτε όπως οι άλλοι; Συνεδρίασε το Σάββατο η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ έχοντας ήδη υπάρξει διαρροή Rating: 0

Γιατί σύντροφοι ;

Siriza

Γιατί σύντροφοι; Τι σας κάνει να νομίζετε ότι έχετε το δικαίωμα να λειτουργείτε όπως οι άλλοι; Συνεδρίασε το Σάββατο η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ έχοντας ήδη υπάρξει διαρροή, για το ποιοι θα ήθελαν να είναι υποψήφιοι. για τη θεση του διοικητή του Νοσοκομείου.

Αυτά είναι πρακτικές άλλων εποχών, είναι ζητήματα που υποτιθεται ότι θα έπρεπε να έχουν μείνει πίσω. Οτι η αριστερή διακυβέρνηση δεν μοιράζει πίτες, ανάλογα με τις επιρροές του καθενός στον καθένα.

Ο αριστερός κόσμος, έχει σχέση με τέτοιες πρακτικές; Ο αριστερός κόσμος και η νέα ηθική, αυτή της απαλλαγής από τις χρόνιες καταστροφικές πράξεις του παρελθόντος, δεν μπορεί να νιώθει ότι υπάρχει μια από τα ίδια.

Η αντίθεση στην προηγούμενη πολιτική, στηρίχθηκε στο ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς.

Θα το χάσετε μόνοι σας αυτό σύντροφοι;

Αφήστε το σχόλιο σας