Γιατροί και νοσηλευτές το έριξαν για λίγο έξω … Reviewed by Momizat on . Γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό άφησαν για λίγο τα νυστέρια τους και με χαρά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας . Από το Γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό άφησαν για λίγο τα νυστέρια τους και με χαρά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας . Από το Rating: 0

Γιατροί και νοσηλευτές το έριξαν για λίγο έξω …

Γιατροί και νοσηλευτές το έριξαν για λίγο έξω …

Γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό άφησαν για λίγο τα νυστέρια τους και με χαρά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας .
Από το Αναισθησιολογικό , το Χειρουργείο και το τμήμα Αποστείρωσης του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων , γιατροί και νοσηλευτές το έριξαν για λίγο έξω … με τους συντονιστές των κλινικών να εύχονται σε όλους καλή χρονιά και δύναμη για να παρέχουν τα μέγιστα στο συνάνθρωπο.

Ήταν εκεί το Αναισθησιολογικο Τμήμα ιατροί Αναισθησιολόγοι με την διευθύντρια κ Στέλλα Ντούβλη , οι Νοσηλευτές του Αναισθησιολογικού Τμήματος(18 ατομα) με Προισταμένη την κ Σ.Καλιακούδα. Ακόμη περίπου 30 άτομα οι Νοσηλευτές του Χειρουργείου με τον Προιστάμενο Νοσηλευτή κ. Κ. Κοζακοτσίδη και το Τμήμα της Αποστείρωσης του Νοσοκομείου με την Προϊσταμένη την Νοσηλεύτρια κ.Α.Κανάτα. Παρών ήταν ο Τομεάρχης του Χειρουργικού Τομέα κ. Σ. Τσουρβάκας .

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή