Γιατροί νοσοκομείου Τρικάλων: ΟΧΙ στον Μύλο των Ξωτικών Reviewed by Momizat on . Κατά της διοργάνωσης του Μύλου των Ξωτικών τάσσονται οι εκπρόσωποι των θεσμικών οργάνων του Νοσοκομείου Τρικάλων. Ιατρική Υπηρεσία , Επιστημονικό Συμβούλιο και Κατά της διοργάνωσης του Μύλου των Ξωτικών τάσσονται οι εκπρόσωποι των θεσμικών οργάνων του Νοσοκομείου Τρικάλων. Ιατρική Υπηρεσία , Επιστημονικό Συμβούλιο και Rating: 0

Γιατροί νοσοκομείου Τρικάλων: ΟΧΙ στον Μύλο των Ξωτικών

Γιατροί νοσοκομείου Τρικάλων: ΟΧΙ στον Μύλο των Ξωτικών

Κατά της διοργάνωσης του Μύλου των Ξωτικών τάσσονται οι εκπρόσωποι των θεσμικών οργάνων του Νοσοκομείου Τρικάλων.

Ιατρική Υπηρεσία , Επιστημονικό Συμβούλιο και Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών λένε όχι στον Μύλο των Ξωτικών διότι η πορεία της πανδημίας, η αύξηση κρουσμάτων και νοσηλειών σε συνδυασμό με τον χαμηλό βαθμό εμβολιασμού , δεν επιτρέπει τον εφησυχασμό κανενός.

Τη θέση αυτή μετέφερε εκ μέρους εκ μέρους των θεσμικών οργάνων ο δ/ντης της Β΄ Παθολογικής Κλινικής Στέφανος Μυλωνάς σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο.

Πέρυσι τον Οκτώβριο τόνισε ο κ Μυλωνάς στα Τρίκαλα είχαμε 250 κρούσματα , ενώ φέτος τον ίδιο μήνα μέχρι σήμερα έχουμε 1.053 κρούσματα.

Να υπενθυμίσουμε ότι μέχρι σήμερα στο νομό Τρικάλων έχει εμβολιαστεί το 58% των πολιτών και πιο αναλυτικά: 71,6% στα Τρίκαλα , 44% Καλαμπάκα, 33,9% Φαρκαδόνα και μόλις 23,5% στην Πύλη.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή