Για αγροτικά θέματα αύριο στα Τρίκαλα η Η. Διώτη Reviewed by Momizat on . Ο «Δρόμος Ανατροπής για τη Θεσσαλία» στη Ζηλευτή Τρικάλων   Η υποψήφια περιφερειάρχης κ. Ηρώ Διώτη, συνοδευόμενη από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Ο «Δρόμος Ανατροπής για τη Θεσσαλία» στη Ζηλευτή Τρικάλων   Η υποψήφια περιφερειάρχης κ. Ηρώ Διώτη, συνοδευόμενη από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Rating: 0

Για αγροτικά θέματα αύριο στα Τρίκαλα η Η. Διώτη

Για αγροτικά θέματα αύριο στα Τρίκαλα η Η. Διώτη

Ο «Δρόμος Ανατροπής για τη Θεσσαλία» στη Ζηλευτή Τρικάλων

 

Η υποψήφια περιφερειάρχης κ. Ηρώ Διώτη, συνοδευόμενη από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Σιμορέλη και κλιμάκιο της παράταξης «Δρόμος Ανατροπής για τη Θεσσαλία»,  θα μιλήσει αύριο Τετάρτη, 2 Απριλίου  σε συγκέντρωση κατοίκων στη Ζηλευτή Τρικάλων. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 7:30 μ.μ στο καφενείο Νταμάγκα.

Επίσης, στα πλαίσια της στήριξης του πρωτογενούς τομέα και την προτεραιότητα που θέτει η παράταξη στην ανάπτυξη της  κτηνοτροφίας  του ν. Τρικάλων, στις 6:00 το απόγευμα της ίδιας μέρας, η κ. Διώτη θα συναντηθεί με το Δ.Σ του συλλόγου Αγελαδοτρόφων Ελευθέρας Βοσκής Π.Ε. Τρικάλων στα γραφεία της παράταξης,, Κονδύλη 9.

 

Το Γραφείο Τύπου

Τρίκαλα, 01.04.2014

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή