Για αξιοπρεπείς συντάξεις μιλάει ο Μικέλης Reviewed by Momizat on . «Πρέπει να φτιάξουμε ένα σύστημα που θα σέβεται τους γονείς μας και τους παππούδες μας. Που θα σέβεται τους ανθρώπους που έχουν δουλέψει μια ζωή και τώρα δικαιο «Πρέπει να φτιάξουμε ένα σύστημα που θα σέβεται τους γονείς μας και τους παππούδες μας. Που θα σέβεται τους ανθρώπους που έχουν δουλέψει μια ζωή και τώρα δικαιο Rating: 0

Για αξιοπρεπείς συντάξεις μιλάει ο Μικέλης

Για αξιοπρεπείς συντάξεις μιλάει ο Μικέλης

«Πρέπει να φτιάξουμε ένα σύστημα που θα σέβεται τους γονείς μας και τους παππούδες μας. Που θα σέβεται τους ανθρώπους που έχουν δουλέψει μια ζωή και τώρα δικαιούνται μια αξιοπρεπή σύνταξη». Αυτό ήταν το μήνυμα του Μικέλη Χατζηγάκη στις πρόσφατες περιοδείες του.

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ γνωρίζει ότι υπάρχουν συνταξιούχοι γύρω μας που δεν έχουν χρήματα να αγοράσουν τα φάρμακα τους, που διαλέγουν μεταξύ του να αγοράσουν ψωμί και να πληρώσουν το νοίκι τους και τονίζει ότι αυτό πρέπει να αλλάξει άμεσα.

Αυτήν την κατάφορη αδικία στιγματίζει με κάθε ευκαιρία ο νέος Τρικαλινός πολιτικός που εισέρχεται στο πεδίο της πολιτικής με στόχο να στηρίξει αυτούς που αδικούνται κατάφορα από τους φόρους, αυτούς που αδικούνται από ένα κράτος που τους βάζει συνεχώς εμπόδια.

Σχόλια (1)

 • Δικαιόπολης

  Καλές Συντάξεις
  Αγαπητέ Μικέλη
  Πολύ με προβληματίσατε σαν πολίτη αλλά και σαν ψηφοφόρο.
  Πράγματι είναι αναγκαίο ένα καλό σύστημα που να παρέχει καλές συντάξεις και συμφωνώ επίσης με τη διαπίστωση σας ότι οι συνταξιούχοι βρίσκονται σε άσχημη θέση.
  Ειλικρινά δεν μπορώ να σας καταλάβω. Τι θέλετε να μας πείτε ή μάλλον να μας υποσχεθείτε. Μήπως ξεχνάτε ότι το κόμμα με το οποίο κατέρχεστε στις εκλογές είναι και αυτό υπεύθυνο για αυτή την κατάντια; Οι συνταξιούχοι μπορεί να μην έχουν λεφτά για τα φάρμακα ή για το νοίκι, αλλά έχουν, αν και ηλικιωμένοι, καλή μνήμη.
  Υπόσχεστε καλές συντάξεις αλλά δεν αναφέρετε τίποτα για καλούς μισθούς .
  Μιας δε και μιλήσατε για σεβασμό προς του ηλικιωμένους γονείς ή παππούδες δεν αρκούν πλέον οι προεκλογικές υποσχέσεις που αποσκοπούν στην υφαρπαγή της ψήφου, αλλά να κάνετε τις διαπιστώσεις σας και τις υποσχέσεις πράξη γιατί αλλιώς το ψέμα που γεννά την απάτη των ηλικιωμένων είναι η ποιο μεγάλη ασέβεια.
  Ο καιρός είναι μπροστά και θα το δείξει.

  Δικαιόπολης

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή