Για γέλια και για κλάματα Reviewed by Momizat on . Δεν μας έφτανε το καθημερινό ενδιαφέρον για την υγεία μας, του αρμόδιου  υπουργού Υγείας, Άδωνη Γεωργιάδη, του εκ των πρωταθλητών της πολιτικής κωλοτούμπας και Δεν μας έφτανε το καθημερινό ενδιαφέρον για την υγεία μας, του αρμόδιου  υπουργού Υγείας, Άδωνη Γεωργιάδη, του εκ των πρωταθλητών της πολιτικής κωλοτούμπας και Rating: 0

Για γέλια και για κλάματα

Για γέλια και για κλάματα

Δεν μας έφτανε το καθημερινό ενδιαφέρον για την υγεία μας, του αρμόδιου  υπουργού Υγείας, Άδωνη Γεωργιάδη, του εκ των πρωταθλητών της πολιτικής κωλοτούμπας και μόνιμου φαφλατά τηλεοπτικών εκπομπών, έρχεται τώρα να προστεθεί και το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και  Κλιματικής Αλλαγής. Ενδιαφέρεται λέει, σφόδρα κι αυτό για την υγειά  μας και μάλιστα εκπονεί μελέτη 60.000 ευρώ, για την αντιμετώπιση της αιθαλομίχλης  που εκπέμπουν τα τζάκια και οι ξυλόσομπες!

Φαίνεται πως στο συγκεκριμένο υπουργείο, η προνοητικότητα και η σοβαρότητα  των συμβούλων και παρασυμβούλων, του υφυπουργού και του υπουργού, πήγαν περίπατο. Και δεν είναι παράξενο, καταχείμωνο με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, να απαγορεύει ο χωροφύλακας το άναμμα της φωτιάς, για την …υγεία μας!!

Αφού το λαθρεμπόριο καυσίμων, δεν πατάχτηκε με την εξίσωση του φόρου πετρελαίου θέρμανσης-κίνησης, όπως οι ίδιοι ομολογούν, και αφού  έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα, όπως ανήγγειλε περιχαρής ο κ. πρωθυπουργός, αν βέβαια είχε συναίσθηση των λόγων του και σεβασμό στους δοκιμαζόμενους πολίτες στους οποίους απευθυνόταν, γιατί δεν μειώνουν σημαντικά σήμερα  την τιμή του  πετρελαίου θέρμανσης, για να λυθεί σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα;

….Τι έχουμε ακόμα ν’ ακούσουμε και να πάθουμε απ’ την συγκυβέρνηση… εθνικής σωτηρίας, για να μας προκαλούν γέλιο μαζί και θλίψη!

Φαλαγκάρας Σταύρος,  εκπαιδευτικός

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή