"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

20.3 C
Trikala

Για “γενναίες αποφάσεις” κάνει λόγο ο Βασιλειάδης, υπαινίσσεται διακοπή του πρωταθλήματος

lafarm

Σχετικά άρθρα

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης με γραπτή του δήλωση πήρε θέση για τα απαράδεκτα γεγονότα που οδήγησαν στην οριστική διακοπή του ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Ο κ. Βασιλειάδης αναφέρεται με δηκτικό τρόπο στην εισβολή του Ιβάν Σαββίδη έχοντας σε περίοπτη θέση το όπλο του και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά “τέτοιου είδους ακραία φαινόμενα απαιτούν γενναίες αποφάσεις”, ενώ σήμερα Δευτέρα θα έχει επαφές με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Γραμμένο αλλά και με τα στελέχη της UEFA που έχουν την εποπτεία του ελληνικού ποδοσφαίρου προκειμένου να παρθούν αποφάσεις.

 

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Βασιλειάδη:
“Οι σημερινές εικόνες πληγώνουν πρώτα από όλα τους φίλους του ΠΑΟΚ και κατ επέκταση όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου. Εικόνες όπου παράγοντες μπαίνουν οπλοφορώντας στους αγωνιστικούς χώρους μας γυρνούν πολλά χρόνια πίσω. Τέτοιου είδους ακραία φαινόμενα απαιτούν γενναίες αποφάσεις. Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια εξυγίανσης του ποδοσφαίρου απέναντι σε πανίσχυρους αντιπάλους και κατεστημένα κυκλώματα. Και φέτος μετά από χρόνια είχαμε το πιο συναρπαστικό και πιο δίκαιο πρωτάθλημα. Δε πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας εκτρέψει από το στόχο μας, ακόμη κι αν χρειαστεί σε συνεννόηση με την ΟΥΕΦΑ να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις”.

Η σημερινή ημέρα πάντως αναμένεται να αποκαλύψει το τι ακριβώς σκέφτεται να πράξει η Κυβέρνηση στο συγκεκριμένο ζήτημα με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είναι σχεδόν σίγουρη η αναβολή της επόμενης αγωνιστικής, απόφαση που επί της ουσίας θα σημάνει ότι δεν θα έχουμε πρωτάθλημα για 20 ημέρες καθώς ακολουθεί η διακοπή για τα φιλικά της Εθνικής ομάδας (κι ενώ πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο της επ αόριστον αναβολής του πρωταθλήματος).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης