Για δεύτερη μέρα έκαιγε η πυρκαγιά στην Κρήνη Reviewed by Momizat on . Για δεύτερη μέρα συνέχισε το καταστροφικό της έργο η μεγάλη πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει από χθες το απόγευμα στο οικοσύστημα της ‘’Βίγλας’’στην Κρήνη Τρικάλων, μ Για δεύτερη μέρα συνέχισε το καταστροφικό της έργο η μεγάλη πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει από χθες το απόγευμα στο οικοσύστημα της ‘’Βίγλας’’στην Κρήνη Τρικάλων, μ Rating: 0

Για δεύτερη μέρα έκαιγε η πυρκαγιά στην Κρήνη

Για δεύτερη μέρα έκαιγε η πυρκαγιά στην Κρήνη

Για δεύτερη μέρα συνέχισε το καταστροφικό της έργο η μεγάλη πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει από χθες το απόγευμα στο οικοσύστημα της ‘’Βίγλας’’στην Κρήνη Τρικάλων, με τις επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν μάχη με τις φλόγες.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της ημέρας, με τον φόβο αναζωπύρωσης,οι πυροσβεστικές δυνάμεις ενισχύθηκαν και με πεζοπόρα τμήματα που έφτασαν στο σημείο της φωτιάς, ενώ, στο σημείο καθ’ όλη τη διάρκεια βρίσκονταν εθελοντικές ομάδες, ιδιώτες και κάτοικοι της Κρήνης, οι οποίοι βοήθησαν στο έργο των πυροσβεστών.

Σημαντική βοήθεια επίσης έχει προσφέρει και το υδροφόρο όχημα του  δήμου Φαρκαδόνας.

Να σημειωθεί πως στη φωτιά νωρίς το πρωί αλλά και αργά το μεσημέρι, βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρ. Μιχαλάκης, ο οποίος σε συνεργασία με τον  διοικητή της πυροσβεστικής υπηρεσίας συντόνιζαν τις προσπάθειες κατάσβεσης.
krin9 krin1 krin2 krin3 krin4 krin5 krin6 krin7 krin8Πηγή krinitrikalon.blogspot.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή