"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.9 C
Trikala

Για… “δύο λεπτάκια” μωρέ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Πρωί της Πέμπτης, οδός Καποδιστρίου, Τρίκαλα. Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει στην TrikkiPress περίοικος και αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού, ο οδηγός πάρκαρε το όχημά του επάνω στον καινούργιο πεζόδρομο.  Προφανώς εκεί τον βόλεψε να παρκάρει είτε για να πάει για δουλειά ή για καφέ…

6 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Τόσο δύσκολο είναι να βάλουν κολωνάκια ή να χωρίζεται ο ποδηλατόδρομος από τον δρόμο με παρτέρι; Ακόμα δεν το παρέδωσαν ολόκληρο το νέο πεζοδρόμιο και ήδη βρέθηκε το λάθος στον σχεδιασμό.

   • Για παρτέρι πάντως μια χαρά μπορεί να γίνει ανάμεσα σε δρόμο και ποδηλατόδρομο, όπως έγινε και στο νέο πεζοδρόμιο σε Όθωνος και σε Ιακώβακη.

    • Το επιτρέπουν οι διαστάσεις ?
     Το παρτέρι θέλει ελάχιστα πλάτη, η Καποδιστρίου είναι στενός δρόμος, σε σχέση με Όθωνος και Ιακώβακη.

     • Άνετα γίνεται παρτέρι αυτή η “λωρίδα” που στρώθηκε με κυβόλιθους ανάμεσα στον δρόμο και στον ποδηλατόδρομο. Θα αποτρέπει εντελώς καταστάσεις όπως αυτή στην φωτογραφία του άρθρου.

 2. Ο αριθμός του αυτοκινήτου γιατί κρύβεται; Δεν είναι σε κοινή, δημόσια θέα; Τότε λοιπόν το πρόβλημα λύνεται αυτόματα. Όταν δημοσιεύεται φωτογραφία ανάλογη, να πίπτει αυτόματα το αναλογούν πρόστιμο, μέσω TAXIS. Θα ”γεμίσουν” οι ιστοσελίδες από ανάλογες φωτογραφίες και θα αυξηθούν τα έσοδα. Συνάμα, οι παραβάτες θα τρέμουν διότι, ως γνωστόν τοις πάσι, η μισή χώρα κατοικείται από ρουφιάνους. Το είδαμε στην κατοχή και στις επόμενες δεκαετίες. Και καλά τότε που οι πρόγονοι των τεσσάρων λουλουδιών-σχολιαστών της ιστοσελίδας ψάχνανε για κομμουνιστές, καλύπτοντας τα ανομήματα τους. Σήμερα δεν υπάρχουν αυτοί, ας βγάλουν φωτογραφίες. Το χούι δεν εξέρχεται εύκολα.
  Υ.Γ. ΣΧΟΛΙΟ περιμένω ένα όνομα. Ακόμη το ψάχνεις στο βιβλίο, που τζάμπα διαφημίζεις;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης