Για κάστανο στην Καστανιά Reviewed by Momizat on . Δεκάδες Καστανιώτες και όχι μόνο, βρέθηκαν το πρωί της Κυρικαής στην Καστανιά Καλαμπάκας, όπου πραγματοποιήθηκε η "7η Γιορτή Καστάνου και Τοπικών Προϊόντων", η Δεκάδες Καστανιώτες και όχι μόνο, βρέθηκαν το πρωί της Κυρικαής στην Καστανιά Καλαμπάκας, όπου πραγματοποιήθηκε η "7η Γιορτή Καστάνου και Τοπικών Προϊόντων", η Rating: 0

Για κάστανο στην Καστανιά

Για κάστανο στην Καστανιά

Δεκάδες Καστανιώτες και όχι μόνο, βρέθηκαν το πρωί της Κυρικαής στην Καστανιά Καλαμπάκας, όπου πραγματοποιήθηκε η “7η Γιορτή Καστάνου και Τοπικών Προϊόντων”, η οποία έχει καθιερωθεί και γίνεται κάθε χρόνο στην περιοχή “Γκούρα”.

Ο πολύ καλός καιρός ευνόησε την εξόρμηση από τις γύρω περιοχές και στην όμορφη Καστανιά βρέθηκε κόσμος από διάφορες περιοχές, οι οποίοι απόλαυσαν τη φιλοξενία των ανθρώπων του Μορφωτικού και Ευεργετικού Συλλόγου Καστανιάς «Ο Στίνος» που οργάνωσε και φέτος με επιτυχία την Γιορτή Κάστανου.

Στην όμορφη και άψογα οργανωμένη εκδήλωση εμφανίστηκαν χορευτικά τμήματα, από τους συλλόγους της Καστανιάς, της Θεόπετρας, του Ξηροκάμπου, του Λογγά, της Κρανιάς, της Σαρακίνας και της Διάβας που μάγεψαν όλους τους παρευρισκόμενους.

Στην εκδήλωση προσφέρθηκαν επίσης, παραδοσιακός τραχανάς, κάστανα ψημένα – βρασμένα, μήλα, παραδοσιακές πίτες, γλυκά και άλλα εδέσματα που ετοίμασαν οι γυναίκες του χωριού.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή