Για… λιγότερες πυρκαγιές στην περιοχή Καλαμπάκας Reviewed by Momizat on . Πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμπάκας η ετήσια κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας. Tην Πρωτοχρονιάτικη πίτα για το νέο έτος 20 Πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμπάκας η ετήσια κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας. Tην Πρωτοχρονιάτικη πίτα για το νέο έτος 20 Rating: 0

Για… λιγότερες πυρκαγιές στην περιοχή Καλαμπάκας

Για… λιγότερες πυρκαγιές στην περιοχή Καλαμπάκας

Πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμπάκας η ετήσια κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Tην Πρωτοχρονιάτικη πίτα για το νέο έτος 2015 ευλόγησε και έκοψε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ, παρουσία του Αρχιμανδρίτη Βαρλαάμ της Ι.Μ. Βαρλαάμ Μετεώρων και του Πατέρα Δημήτριου Σπυρόπουλου.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ.Σινάνης, ως εκπρόσωποι της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Τρικάλων ο κ.Σκύφτας και κ.Παρδάλης, συνταξιούχοι συνάδελφοι Πυροσβέστες και το σύνολο του Προσωπικού της Π.Υ. Καλαμπάκας.

Μετά το πέρας των ευχών ακολούθησε ομιλία του κ.Διοικητή της Π.Υ. Καλαμπάκας Επιπυραγού Τσιορλίδα Ευάγγελου που ανέφερε τον αριθμό και το είδος των συμβάντων που επενέβη η Υπηρεσία μας κατά το έτος 2014 καθώς και τις δράσεις της.

Στη συνέχεια ακολούθησε  εκδήλωση και ξενάγηση στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

 

py2 py3

Π.Υ. ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή