Για μια Τρικαλινή νύχτα μαγική , ονειρεμένη … Reviewed by Momizat on . Το ερώτημα "ποιος θα είναι ο αντίπαλος" του Δημήτρη Παπαστεργίου από την Κεντροαριστερά στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα αρχίσει να γίνεται όλο και π Το ερώτημα "ποιος θα είναι ο αντίπαλος" του Δημήτρη Παπαστεργίου από την Κεντροαριστερά στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα αρχίσει να γίνεται όλο και π Rating: 0

Για μια Τρικαλινή νύχτα μαγική , ονειρεμένη …

Για μια Τρικαλινή νύχτα  μαγική , ονειρεμένη …

Το ερώτημα “ποιος θα είναι ο αντίπαλος” του Δημήτρη Παπαστεργίου από την Κεντροαριστερά στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα αρχίσει να γίνεται όλο και πιο έντονο το επόμενο διάστημα .

Με δεδομένη την απόφαση του Δημάρχου να είναι εκ νέου υποψήφιος και έχοντας βέβαια την στήριξη της Κεντροδεξιάς η συζήτηση θα παραμείνει ζωντανή και δυνατή στην αντίπερα όχθη .

Ένας από τους εν δυνάμει υποψηφίους δημάρχους θα μπορούσε να είναι ο Γιώργος Οικονόμου , “το φοβερό και τρομερό παιδί”  του ΠΑΣΟΚ .

Σε μια τέτοια περίπτωση ετοιμαστείτε να ζήσουμε ένα σούπερ ντέρμπι και η νύχτα των εκλογών αναμένεται μαγική .

Δημήτρης Παπαστεργίου και Γιώργος Οικονόμου , γόνοι πασίγνωστων πολιτικών οικογενειών επιβεβαιώνουν το ρηθέν δια των προφητών: οι κυβερνήσεις πέφτουνε, αλλά τα τζάκια μένουν!

Ίσως να φαντάζει με επιστημονικό σενάριο αλλά μη σας φανεί παράξενο . 

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή