Για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεώτεροι. Reviewed by Momizat on . Δύο από τους καλύτερους αθλητές που ανέδειξαν τα Τρίκαλα συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του Γυμναστικού Συλλόγου Τρικάλων Δημήτρη Χαχάμη στους Μεσογειακούς αγώνες Δύο από τους καλύτερους αθλητές που ανέδειξαν τα Τρίκαλα συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του Γυμναστικού Συλλόγου Τρικάλων Δημήτρη Χαχάμη στους Μεσογειακούς αγώνες Rating: 0

Για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεώτεροι.

Για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεώτεροι.

Δύο από τους καλύτερους αθλητές που ανέδειξαν τα Τρίκαλα συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του Γυμναστικού Συλλόγου Τρικάλων Δημήτρη Χαχάμη στους Μεσογειακούς αγώνες της Ισπανίας .

Ο Γιώργος Πουλιανίτης παγκόσμιος πρωταθλητής στην κωπηλασία , από τον Πυργετό Τρικάλων , σήμερα φυσικοθεραπευτής της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής  και ο πρωταθλητής ποδηλασίας Φώτης Ζέγκλης , σήμερα προπονητής της Εθνικής μας ομάδας.

Πρωταγωνιστές πανελλαδικά και διεθνώς με τις σπουδαίες επιτυχίες τους ήταν και είναι τα αγαπημένα παιδιά των φιλάθλων και της πόλης γενικότερα .

Ο αθλητισμός περισσότερο από κάθε άλλη ανθρώπινη δραστηριότητα, γεφυρώνει το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον της ανθρωπότητας.

Γιώργος Πουλιανίτης και Φώτης Ζέγκλης μεγάλες κι αδιαμφισβήτητες αξίες, ακριβώς επειδή ανέβασαν πολύ ψηλά τον «πήχη» και ουκ ολίγες φορές τον ξεπέρασαν, ορίζοντας εξαρχής τον πρωταθλητισμό, την αντοχή στο χρόνο και την επιτυχία σε απαιτητικές συνθήκες.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή