"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.5 C
Trikala

Για να μην έχουν κάποιοι αυταπάτες…

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Ο Συριζα εφαρμόζει το Μνημόνιο που ψήφισαν μαζί με ΝΔ. Πασοκ και Ποταμι.
Μετα τις εκλογές. αν γίνει κυβέρνηση η ΝΔ, θα εφαρμόσει το Μνημόνιο που ψήφισαν μαζί με Συριζα, Πασοκ και Ποτάμι (αν υπάρχει ακόμη)…
Η ”διαφορά” είναι ολοφάνερη ε;

”Μαλώνουν” δήθεν, οι ψεύτες με τους απατεώνες αλλά όλοι μαζί τα ψήφισαν.
Όλοι αυτοί που σήμερα δίνουν την μία παράσταση μετά την άλλη για το ”θεαθήναι” στη Βουλή και στα ΜΜΕ, έχουν ενστερνιστεί την πολιτική 3 μνημονίων.

Οι κυβερνήσεις ΝΔ-Πασοκ, όσο και η κυβέρνηση Συριζα-Ανελ, αύξησαν το σύνολο των φόρων ως ποσοστό του ΑΕΠ και μείωσαν μισθούς και συντάξεις αλλά και τις κρίσιμες για την ανάπτυξη δημόσιες επενδύσεις, επομένως δεν έχουν νόημα οι μεταξύ τους αλληλοκατηγορίες, εν όψη εκλογών.

Επιπλέον, η σημερινή κυβέρνηση δεν πρέπει να επαίρεται για τις ισχνές ”παροχές” της, οι οποίες αντιπροσωπεύουν ένα πολύ μικρό ποσοστό των αυξήσεων που επέβαλε στους ήδη βαριά φορολογούμενους και ιδιαίτερα σε οικογένειες με παιδιά, ούτε για την αποτροπή της μείωσης των συντάξεων, την οποία η ίδια είχε ψηφίσει.

Γενικότερα, ΝΔ- Πασοκ δεν πρέπει να ”ξεχνούν” ότι, με την εφαρμογή των μέτρων των δύο πρώτων Μνημονίων, προκάλεσαν, την πρώτη πενταετία, την πρωτοφανή μείωση του ΑΕΠ της χώρας κατά 22,5% και οι Συριζα-Ανελ ότι ναι μεν το ΑΕΠ της χώρας – ίσως από το 2019 σε σύγκριση με το 2014- προβλέπεται να είναι αυξημένο κατά μόλις 5,6%, αλλά έχουν δεσμεύσει τη χώρα για εξωπραγματικά πλεονάσματα 3,5% του ΑΕΠ μέχρι το 2022 και 2%-3% μέχρι το 2060(!), μια θλιβερή ”πρωτοτυπία” παγκοσμίως…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης