Για να μπουν τα πράγματα στην θέση τους…. Reviewed by Momizat on . Εξαιρετική θα είναι  η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν Θανάσης Λιούτας και Λευτέρης Αυγενάκης Γρα Εξαιρετική θα είναι  η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν Θανάσης Λιούτας και Λευτέρης Αυγενάκης Γρα Rating: 0

Για να μπουν τα πράγματα στην θέση τους….

Για να μπουν τα πράγματα στην θέση τους….

Εξαιρετική θα είναι  η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν Θανάσης Λιούτας και Λευτέρης Αυγενάκης Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας. Και οι δύο ζητάνε  να ξεχάσουμε το παρελθόν και να βαδίσουμε ενωμένοι στο μέλλον.Δηλαδή, ξεχάστε εσείς πως η χώρα χρεοκόπησε με την Νέα Δημοκρατία  και ψηφίστε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να τη σώσει.

 

Σχόλια (3)

 • Α.Γ.

  Και αφού καλύφθηκαν από την συνταρακτική πολιτική ομιλία του κ. Μητσοτάκη και ταυτιζόμενοι βέβαια απόλυτα πλέον, από τις δεσμεύσεις του για έναν άλλο πολιτικό δρόμο, με τη δημιουργία επιτέλους ενός κοινωνικού κράτους, αποφάσισαν να αναστρέψουν αυτή την καταστρατήγηση της ίδιας της ζωής των εργαζομένων, με την επίσκεψή τους σε ένα πανάκριβο Bur Restaurant στην πλατεία Αριστοτέλους και μεταξύ σολωμού και σαμπάνιας, έβγαλαν δεκάδες χαμογελαστές Selfies ….! Τα συμπεράσματα δικά σας..

  Απάντηση
 • Γαλάζια Εδέσματα

  Και τί περίμενες να φάνε τα στελέχη της ΝΔ τραχανά με μπουκουσιές; και να πιούν μαλαματίνα;

  Απάντηση
 • Ζεύς

  Η πιό τρομακτική φωτό μακράν. Πάλι θα έχω αυπνίες!

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή