Για οικογένειες και μοναχικούς ανθρώπους που έχουν ανάγκη Reviewed by Momizat on . Άλλη μία ακόμη αξιόλογη πρωτοβουλία από την Ενορία Αγίου Νικολάου της Πύλης . Η Ενορία  θέλοντας να σταθεί κοντά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη , που β Άλλη μία ακόμη αξιόλογη πρωτοβουλία από την Ενορία Αγίου Νικολάου της Πύλης . Η Ενορία  θέλοντας να σταθεί κοντά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη , που β Rating: 0

Για οικογένειες και μοναχικούς ανθρώπους που έχουν ανάγκη

Για οικογένειες και μοναχικούς ανθρώπους που έχουν ανάγκη

Άλλη μία ακόμη αξιόλογη πρωτοβουλία από την Ενορία Αγίου Νικολάου της Πύλης . Η Ενορία  θέλοντας να σταθεί κοντά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη , που βρίσκονται σε δεινή θέση λογω της οικονομικής κρίσης ανακοίνωσε  ότι θα συγκεντρώνει όλο τον χρόνο τρόφιμα , ρούχα σε καλή κατάσταση , σκεπάσματα καθώς και σχολικά είδη για να υποστηρίξει οικογένειες και μοναχικούς ανθρώπους που έχουν ανάγκη. 
Αρωγούς και συνοδοιπόρους σ αυτό το έργο θέλει όλους εμάς.
Θα τοποθετηθούν σύντομα στο Ναό καλάθια για την συλλογή των τροφίμων και των άλλων ειδών. Όπως υποστηρίζει ο εφημέριος του Ναού π. Δημήτριος Κατσαρός “Ας αφήσουμε την αγάπη μας να ξεχειλίσει να κάνει τη ζωή των ανθρώπων λίγο πιο εύκολη. Η Ελεημοσύνη και η Φιλανθρωπία αδελφοί μου είναι πράξη ανθρώπινη που όμως ανοίγει τις πόρτες του Θεού διάπλατα για μας”. 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή