Για ποιον χτυπά η καμπάνα ; Reviewed by Momizat on . Όπως μαθαίνουμε  εντός των επομένων ωρών θα αποκαλυφθει ότι εταιρεία οικονομικών συμφερόντων γνωστού επιχειρηματία δεν είναι και τόσο συνεπής στις οικονομικές τ Όπως μαθαίνουμε  εντός των επομένων ωρών θα αποκαλυφθει ότι εταιρεία οικονομικών συμφερόντων γνωστού επιχειρηματία δεν είναι και τόσο συνεπής στις οικονομικές τ Rating: 0

Για ποιον χτυπά η καμπάνα ;

Για ποιον χτυπά η καμπάνα ;
Όπως μαθαίνουμε  εντός των επομένων ωρών θα αποκαλυφθει ότι εταιρεία οικονομικών συμφερόντων γνωστού επιχειρηματία δεν είναι και τόσο συνεπής στις οικονομικές της υποχρεώσεις απέναντι στον.Δήμο. παρά την αμέριστη συμπαράσταση που έχει λάβει από την παρούσα δημοτική αρχή.
 
Έτσι θα λάβει νέες διαστάσεις το σήριαλ που άρχισε κατά τη τελευταία συνεδριαση του δημοτικού συμβουλίου, όταν δημοτική παράταξη της αντιπολίτευσης προειδοποίησε ότι δεν “τρώμε όλοι σανό” σε αυτή την πόλη.
 Οι αποκαλύψεις φαίνονται να βασίζονται σε επίσημα έγγραφα και τα ντοκουμέντα θα κάνουν πολλούς να καταπιούν τη γλώσσα τους για όσα τόσες ημέρες ασχημονούσαν σε βάρος δημοτικών συμβούλων που προσπαθούν , όπως υποστηρίζουν ,  να διασφαλίσουν το δημόσιο συμφέρον.
Οψόμεθα 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή