Για προσκύνημα και ευχές ο Κ. Σκρέκας Reviewed by Momizat on . Πιστός στη παράδοση που τον θέλει τις μέρες του Πάσχα να πραγματοποιεί προσκυνήματα σε πανηγυρίζοντες Ιερούς Ναούς της περιοχής μας, παρέμεινε και φέτος ο κ. Κώ Πιστός στη παράδοση που τον θέλει τις μέρες του Πάσχα να πραγματοποιεί προσκυνήματα σε πανηγυρίζοντες Ιερούς Ναούς της περιοχής μας, παρέμεινε και φέτος ο κ. Κώ Rating: 0

Για προσκύνημα και ευχές ο Κ. Σκρέκας

Για προσκύνημα και ευχές ο Κ. Σκρέκας

Πιστός στη παράδοση που τον θέλει τις μέρες του Πάσχα να πραγματοποιεί προσκυνήματα σε πανηγυρίζοντες Ιερούς Ναούς της περιοχής μας, παρέμεινε και φέτος ο κ. Κώστας Σκρέκας. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας το πρωί της Τρίτης του Πάσχα εκκλησιάστηκε στο παρεκκλήσι του Αγίου Ραφαήλ στο Νοσοκομείο Τρικάλων και στη συνέχεια κουβέντιασε για λίγη ώρα για τα προβλήματα του Νοσηλευτικού Ιδρύματος, με τον διοικητή αυτού κ. Γιώργο Σουφλιά, με τον οποίο διακρίνεται στη φωτό.
Το απόγευμα της Τρίτης ο κ. Κ. Σκρέκας παρακολούθησε τους Εσπερινούς, επί τη εορτή του Αγίου Γεωργίου σε Λυγαριά και Ριζαριό, όπου είχε την ευκαιρία να συναντήσει και να συνομιλήσει με πολύ κόσμο. Ο κ. Κ. Σκρέκας διαπιστώνει καλό κλίμα για την Κυβέρνηση και τη Ν.Δ. και όπως χαρακτηριστικά λέει «επιστρέφει η αισιοδοξία και η ελπίδα στα πρόσωπα των Ελλήνων. Αυτό είναι το πιο ενθαρρυντικό απ’ όλα».

skrekas-ai-giorgis2 skrekas-ai-giorgis

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή