Για σήκω απάνω Γιάννo μου ο Λιούτας σε ζητάει … Reviewed by Momizat on .   Δεν έχει προηγούμενο , νομίζουμε , σε τοπικό επίπεδο αυτό που έγινε σήμερα. Όλα άρχισαν από χθες το πρωί όταν ο γνωστός αγροτοσυνδικαλιστής Γιάννης Ρίτσιος γι   Δεν έχει προηγούμενο , νομίζουμε , σε τοπικό επίπεδο αυτό που έγινε σήμερα. Όλα άρχισαν από χθες το πρωί όταν ο γνωστός αγροτοσυνδικαλιστής Γιάννης Ρίτσιος γι Rating: 0

Για σήκω απάνω Γιάννo μου ο Λιούτας σε ζητάει …

Για σήκω απάνω Γιάννo μου ο Λιούτας σε ζητάει …

  Δεν έχει προηγούμενο , νομίζουμε , σε τοπικό επίπεδο αυτό που έγινε σήμερα.

Όλα άρχισαν από χθες το πρωί όταν ο γνωστός αγροτοσυνδικαλιστής Γιάννης Ρίτσιος για μία ακόμη φορά με εφημερίδα τοίχου καταφέρονταν κατά του προέδρου της ΕΑΣ Τρικάλων Αχιλλέα Λιούτα.

Το ποτήρι για τον πρόεδρο της Ένωσης ξεχείλισε όταν τοπικό site αναδημοσίευσε το κείμενο του Γιάννη Ρίτσιου .

Το κείμενο του Γιάννη Ρίτσιου κρίθηκε συκοφαντικό από πλευράς Αχιλλέα Λιούτα και ακολούθησε μηνυτήρια αναφορά κατά του αγροτοσυνδικαλιστή και κατά του διαχειριστή του site.

Αποτέλεσμα ήταν να συλληφθεί ο Γιάννης Ρίτσιος και να οδηγηθεί στο Αστυνομικό Τμήμα ενώ αναζητείται ο υπεύθυνος της ιστοσελίδας που δημοσίευσε το επίμαχο κείμενο.

Η κόντρα των δύο ανδρών κρατάει πολλά χρόνια και δεν είναι η πρωτη φορά όπου ο Γιάννης Ρίτσιος παρεμβαίνει με “εφημερίδα τοίχου” κατά του Αχιλλέα Λιούτα . 

 

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή