Για τα δικαιώματα των γυναικών Reviewed by Momizat on . Δήλωση Παναγιώτας Δριτσέλη : Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα για τα δικαιώματα των γυναικών θα ήταν χρήσιμο να τονιστεί ότι ο αγώνας για ισότητα ανάμεσα στα δύο φ Δήλωση Παναγιώτας Δριτσέλη : Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα για τα δικαιώματα των γυναικών θα ήταν χρήσιμο να τονιστεί ότι ο αγώνας για ισότητα ανάμεσα στα δύο φ Rating: 0

Για τα δικαιώματα των γυναικών

dritseli2
Δήλωση Παναγιώτας Δριτσέλη : Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα για τα δικαιώματα των γυναικών θα ήταν χρήσιμο να τονιστεί ότι ο αγώνας για ισότητα ανάμεσα στα δύο φύλα είναι σήμερα πιο επίκαιρος από ποτέ. Για την ουσιαστική προώθηση των δικαιωμάτων αυτών απαιτούνται ενεργητικές πολιτικές και πραγματικές πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα. Η στήριξη των γυναικών προϋποθέτει καίριες παρεμβάσεις σε όλους εκείνους τους κρίσιμους τομείς που διασφαλίζουν την πρόσβαση στην εργασία, στην κοινωνική δράση, στην οικογενειακή ολοκλήρωση.
Ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει να εργάζεται σε αυτή την κατεύθυνση και να μάχεται ώστε τα δικαιώματα των γυναικών να μετουσιώνονται σε συγκεκριμένες πολιτικές και να μην μένουν μόνο στο επίπεδο των θεωρητικών διακηρύξεων. Με αυτό τον στόχο, από την θέση πλέον της κυβέρνησης, δημιουργούμε το απαραίτητο πλαίσιο για την πραγματική αναβάθμιση των κοινωνικών αγαθών και των δημοκρατικών ελευθεριών, ώστε οι γυναίκες της χώρας μας να μπορούν να δραστηριοποιούνται δημιουργικά και ισότιμα σε όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή