"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

40.1 C
Trikala

Για τα τιμολόγια ρεύματος πληροφορίες στον κ. Ταμήλο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ηλεκτροσόκ με αυξήσεις στα τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματος τον Ιούλιο περιμένει χιλιάδες νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Αλήθεια είναι πως ο Μιχάλης Ταμήλος δεν θεωρεί το ρεύμα κοινωνικό αγαθό. Eίχε με περισσή σιγουριά ξεκαθαρίσει πριν από λίγα χρόνια καλώντας μας, στην ανάγκη, να ζήσουμε με λάμπες. Ενδεχομένως να γνωρίζει ποιο τιμολόγιο ρεύματος να επιλέξουμε τον Ιούλιο. 

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Επίσης, για πληροφορίες περί του χρηματιστηρίου ενέργειας, στο ΣΧΟΛΙΟ.
    ΥΓ. Μας αγαπάει το χρηματιστήριο ενέργειας, σα φίλος ήρθε…

    • “Αυτή η στελεχική γενιά και αυτή η άποψη της ασφαλειας του παρελθόντος & του αναχρονισμού έκανε την Αυγή εφημερίδα των ανίκανων διευθυντών των 480 αναγνωστών που Καρτερούν την αυγή ενός αλλου κόσμου μέσα από το γραφειο τους και την Αριστερά στο 3% .”

  2. Ο Ταμήλος έπρεπε να γίνει μέντιουμ ,μια και πολύ ορθά προέβλεψε ότι το ρεύμα δεν πρέπει να αποτελεί κοινωνικό αγαθό, αλλά προαιρετικό αγαθό , καθώς όσοι έχουν την δυνατότητα να το παλουκο-πληρώσουν ,θα έχουν και την δυνατότητα και να το απολαύσουν..Το μόνο που δεν ξέρω, είναι αν η άποψη αυτή εκφράζει και την αιώνια αγαπημένη του η μόνο αυτόν??

    • Πάντως ο Ταμήλος σε όλα του τα ακίνητα που αγόρασε κατά την διάρκεια της θητείας του σαν δήμαρχος και βουλευτής -και δεν είναι και λίγα- έχει ρεύμα και όχι λαμπόγυαλα..

  3. Ο Ταμήλος σιγά μη σας πει για τα τιμολόγια του ρεύματος,? Ο τζάμπας πέθανε…με πληρωμή να σας πει ότι θέλετε…

  4. Σπάτε πλάκα με τον Ταμήλο,αλλά αποδείχθηκε ο μεγαλύτερος μάγκας,αφού κατόρθωσε να γίνει 2 θητείες δήμαρχος και 1 θητεία βουλευτής..Άρα δικαίως σας χαρακτηρίζει τους Τρικαλινούς “γκαφάλια”…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης