"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.3 C
Trikala

Για τη βία κατά γυναικών, η πρώτη δημόσια εκδήλωση του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Δ. Τρικκαίων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Την πρώτη του εκδήλωση πραγματοποιεί το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων του Δήμου Τρικκαίων. Επέλεξαν, μάλιστα, οι νέοι και οι νέες που συμμετέχουν στο Σώμα, να ξεκινήσουν τη δημόσια παρουσία τους με ένα ζήτημα άκρως σημαντικό και για την ελληνική κοινωνία ζήτημα: τη βία κατά γυναικών.
Η εκδήλωση είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, στις 8 Μαρτίου, αλλά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη οδήγησε στη μεταφορά της, την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023. Το πλήρες θέμα της εκδήλωσης είναι « Βία κατά των γυναικών: Από τα έμφυλα στερεότυπα… στην έμφυλη βία». Θα πραγματοποιηθεί, δε, στις 19:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου Τσιτσάνη.

Η εκδήλωση χωρίζεται σε δύο μέρη :
– ενημέρωση από τα στελέχη του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Τρικκαίων
– ανοιχτή συζήτηση μεταξύ των παρευρισκομένων για θέματα έμφυλης βίας και ισότητας.

*Το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας δήμου Τρικκαίων παρέχει ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες κοινωνικής, ψυχολογικής, νομικής και εργασιακής συμβουλευτικής σε γυναίκες θύματα κάθε είδους βίας ή πολλαπλών διακρίσεων, στεγάζεται στην πόλη των Τρικάλων, επί της οδού Θεοδοσοπούλου και Τζουμαγιάς ( κτίριο Ε ΚΑΠΗ-έναντι ΔΕΗ) και λειτουργεί στο πλαίσιο της Ενταγμένης Πράξης «Λειτουργία Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης γυναικών θυμάτων βίας στη Θεσσαλία/Δήμος Τρικκαίων », με Κωδικό ΟΠΣ 5000586 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2014-2020», με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης