"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Για τις προτεραιότητες στην πληγωμένη Θεσσαλία συζήτησαν Κουρέτας – Κασσελάκης

lafarm

Σχετικά άρθρα

Συνάντηση εργασίας είχαν το απόγευμα στην αίθουσα του ΓΕΩΤΕΕ Κεντρικής Ελλάδας στη Λάρισα, ο Στέφανος Κασσελάκης με το νέο περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα, με τον τελευταίο να ενημερώνει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. για τα αναγκαία μέτρα , τις ενέργειες και τις παρεμβάσεις που είναι απαραίτητες για να μπορέσει να ορθοποδήσει ο τόπος από τις καταστροφικές θεομηνίες που τον έπληξαν το Σεπτέμβρη

Για τις προτεραιότητες στην πληγωμένη Θεσσαλία συζήτησαν Κουρέτας – Κασσελάκης (ΦΩΤΟ)

 

Αναφερόμενος στην εκλογή του ο Δημήτρης Κουρέτας ανέφερε ότι “είναι σημαντική αυτή η ανατροπή πολιτικά όχι μόνο για τη Θεσσαλία αλλά και για όλη τη χώρα και έχουμε μεγάλες ευθύνες να αλλάξουμε πολλά πράγματα και θέλουμε και τη δική σας τη βοήθεια” για να λάβει από τον κ. Κασσελάκη την απάντηση ότι “από την πρώτη στιγμή ήταν δεδομένη η στήριξή μου, είμαστε δίπλα σου σε κάθε βήμα, επειδή είσαι δίπλα σε κάθε πολίτη που είδε το χρόνο να παγώνει σε αυτή την περιφέρεια“.

Ο Στέφανος Κασσελάκης επισήμανε ότι “δεν φτάνει μόνο μια αποζημίωση, χρειάζεται χέρι βοήθειας, υπάρχει μια ολόκληρη κοινωνία που έχει σταματήσει η καθημερινότητα της και υπάρχει ο κίνδυνος να ρημάξει ο τόπος και να φύγουν νέοι άνθρωποι. Ευθύνη όλων μας να ανθίσει η Θεσσαλία και αυτό θα πάρει χρόνιαΕίμαι χαρούμενος που θα είσαι εσύ στο τιμόνι, για χρηστή διαχείριση και προοδευτικό πρόσημο. Το πρότυπο του περιφερειάρχη που λογοδοτεί μόνο στον κόσμο και σε κανένα κόμμα“.

Στη συνάντηση θίχτηκαν εκ μέρους του κ. Κουρέτα τα ζητήματα των αποζημιώσεων, των υποδομών και των νερών που πρέπει να διοχετευθούν από τη Λίμνη Κάρλα. Όπως συγκεκριμένα τόνισε: «πρέπει να γίνουν σοβαρές παρεμβάσεις ώστε οι άνθρωποι να μη φύγουν για άλλα μέρη».

Ξεχωριστή αναφορά έγινε και στο στήσιμο της Πολιτικής Προστασίας, το οποίο σύμφωνα με τον περιφερειάρχη «πρέπει να γίνει με όρους που ισχύουν στην Ευρώπη κι όχι από ανθρώπους που δεν σχετίζονται με τον αντικείμενο».

Όπως συμπλήρωσε: «Αυτό που μας ενδιαφέρει σήμερα είναι όλα αυτά να τρέξουν γρήγορα κι ο κόσμος να επιστρέψει στις ζωές του. Εγώ στο βαθμό που μπορώ θα πιέσω σε αυτήν την κατεύθυνση με τρόπο δίκαιο».

Τα εύσημα για την εκλογή του έδωσε με τη σειρά του στο νέο περιφερειάρχη ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Δείτε πόσα ταπεινά μιλάει αυτός ο άνθρωπος, σε σχέση με τους εκβιασμούς που χωρίς κανέναν ενδοιασμό “ξεφουρνίζει” η Κυβέρνηση. Αυτό πρέπει να είναι το ήθος του πολιτικού κόσμου. Σε ευχαριστώ που έβαλες τον εαυτό σου μπροστά στη μάχη» επεσήμανε ο κ. Κασσελάκης.

thessaliatv

 

Συνάντηση Κασσελάκη - Κουρέτα για τα έργα που πρέπει να γίνουν στη Θεσσαλία (ΦΩΤΟ)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης