Για τον Δήμαρχο Τρικάλων κ. Παπαστεργιου Reviewed by Momizat on . Κύριε Δήμαρχε στην είσοδο του Μεγαλοχωριου απο την πλευρά των Τρικάλων σ ενα σημείο 60 περίπου μέτρων οταν βρέχει τα νερά λιμνάζουν και με τη διέλευση των αυτοκ Κύριε Δήμαρχε στην είσοδο του Μεγαλοχωριου απο την πλευρά των Τρικάλων σ ενα σημείο 60 περίπου μέτρων οταν βρέχει τα νερά λιμνάζουν και με τη διέλευση των αυτοκ Rating: 0

Για τον Δήμαρχο Τρικάλων κ. Παπαστεργιου

Για τον Δήμαρχο Τρικάλων κ. Παπαστεργιου

Κύριε Δήμαρχε στην είσοδο του Μεγαλοχωριου απο την πλευρά των Τρικάλων σ ενα σημείο 60 περίπου μέτρων οταν βρέχει τα νερά λιμνάζουν και με τη διέλευση των αυτοκινητων εκτινασονται μέχρι τις βεράντες των γύρω σπιτιών. Μαλιστα σήμερα που εβρεξε πάρα πολύ φτάνουν μέχρι και δτο απέναντι κρασπεδο.
Το θέμα ειναι γνωστό στις υπηρεσίες του Δήμου καθώς η Τεχνική Υπηρεσία, ύστερα απο ενόχληση ήρθε επι τόπου και το ειδε.
Πέρασε κοντα ενάμιση χρόνος απο τότε αλλα δυστυχώς παρα την υπόσχεση οτι θα γίνουν τα απαραίτητα το πρόβλημα παραμένει. Σε ερώτηση μαλιστα που εκανα προσωπικά σε αντιδήμαρχο γιατί αυτή η απραξία η απάντηση που εισέπραξα ηταν οτι”υπαρχει διαφωνία μεταξύ Δημου και ΔΕΥΑΤ τινος αρμοδιότητα ειναι αυτο το εργο”


Κύριε Δήμαρχε ελεος! Αν για ενα τόσο μικρό έργο εριζουν τοσον καιρό οι υπηρεσίες σας τι να πούμε. Πιστεύω οτι προσωπικά να μην το γνωριζεται γι αυτό και ζητώ την προσωπική σας παρέμβαση.


Χρειάζονται ενα η δύο φρεατια κι ενας αγωγός κοντά στα 60 μέτρα ωστε να γίνεται η απορρόφηση των βρόχινων νερών.


Γιατί πέρα απο το πρόβλημα που αντιμετωπιζουν οι περιοικοι ελοχευει και ο κίνδυνος ατυχήματος καθώς με την εκτίναξη των νερών περιορίζεται η ορατότητα των οδηγών.


Ποιόν θα βαρύνουν τότε οι ευθύνες;

Θανάσης Μπαρούτας 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή