Για τους καρόδρομους της πόλης Reviewed by Momizat on . Αφουγκραζόμενος τις ανησυχίες των αστών φίλων μου και των νεόπλουτων της πόλεως ταύτης, προτείνω ανεπιφύλακτα τρακτέρ Lamborghini. Ιδανικό για τους καρόδρομους Αφουγκραζόμενος τις ανησυχίες των αστών φίλων μου και των νεόπλουτων της πόλεως ταύτης, προτείνω ανεπιφύλακτα τρακτέρ Lamborghini. Ιδανικό για τους καρόδρομους Rating: 0

Για τους καρόδρομους της πόλης

Για τους καρόδρομους της πόλης

Αφουγκραζόμενος τις ανησυχίες των αστών φίλων μου και των νεόπλουτων της πόλεως ταύτης, προτείνω ανεπιφύλακτα τρακτέρ Lamborghini. Ιδανικό για τους καρόδρομους των Τρικάλων..!

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και εξωτερικοί χώροι

Σχόλια (5)

 • Τrikalinos

  Ανακοινώθηκε ότι τα Τρίκαλα είναι στις πόλεις που θα ξεκινήσουν έργα υπογειοποιήσεις του δικτύου ρεύματος, και γίνεται ήδη αλλαγή δικτύου ΔΕΥΑΤ και τοποθέτηση οπτικών ινών και παροχών φυσικού αερίου.

  Περιμένουμε να μην έχουμε μπαλώματα στους δρόμους, μέχρι να ολοκληρωθούν?

  Απάντηση
 • Μύγα του Σωκράτη

  Στην έξυπνη πόλη………..
  Τί άλλο θα δούμε;;;;;;;;;

  Απάντηση
 • Jim

  Ο ανύπαρκτος Δήμος Τρικαλων!δυστυχώς τα μπαλώματα έχουν παρα πολλά χρόνια Αλλά τώρα η κατάσταση έχει ξεφύγει.Οι δρόμοι θυμίζουν τριτοκοσμική χώρα!

  Απάντηση
 • Εξυπνοπολίτης

  Αυτό να το σκεφτόταν όταν τους έδιναν 57%. Η πόλη βρίσκεται σε παρακμή. Δεν μένει παρά να βροντοφωνάξουμε. Τι ψηφίσατε βρε κορόιδααααα.

  Απάντηση
  • Μύγα του Σωκράτη

   Η έξυπνη πόλη είναι πραγματικότητα ή μήπως βιώνουμε μια εικονική πραγματικότητα;;;;;
   Και το θέμα έχει δύο σκέλη:
   1. Την ύπνωση….
   2. Την ανυπαρξία ΣΟΒΑΡΟΥ ΑΝΤΙΛΟΓΟΥ-ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ…
   ο νοών, νοείτω…

   Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή